Mexičtí vědci tvrdí: Tohle může být MIMOZEMŠŤAN! Jenže – dá se tomu věřit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mexičtí vědci tvrdí: Tohle může být MIMOZEMŠŤAN! Jenže – dá se tomu věřit?

 (Bild)

GUADALAJARA – Ta zpráva před časem vzbudila značný rozruch. Mexický farmář informoval úřady o tom, že v květnu 2007 na svém pozemku objevil zvláštního tvora, který k nám určitě přiletěl z jiného světa. Mexičtí vědci, kteří živočicha podrobili zkoumání, nyní přicházejí s výsledky svého bádání.

Ta zpráva před časem vzbudila značný rozruch. Mexický farmář informoval úřady o tom, že v květnu 2007 na svém pozemku objevil zvláštního tvora, který k nám určitě přiletěl z jiného světa. Mexičtí vědci, kteří živočicha podrobili zkoumání, nyní přicházejí s výsledky svého bádání...

„Ta věc naháněla hrůzu. Vřískalo TO, mrskalo TO sebou ze strany na stranu. Báli jsme se, proto jsme TO raději utopili. Trvalo to dlouho, usilovně se TO bránilo,“ popisuje záhadný nález majitel farmy.

Teprve koncem loňského roku dal tělíčko k dispozici vědcům. Ti nyní přicházejí s tímto tvrzením: Jde o živočišný druh, který na Zemi není dosud znám. Stavbou těla je nejbližší ještěrům – například má zuby bez kořenů a dokáže vydržet dlouho pod vodou. Určité znaky má ale z člověka – konkrétně podobu některých kloubů. Vědce prý překvapil extrémně velký mozek, zvláště jeho zadní část. Ta lidem umožňuje učení a má na starosti paměť. Z toho usoudili, že tato forma existence je velmi inteligentní...

Celý příběh je stále velkou záhadou. Mexický farmář si za svým objevem stojí a tvrdí, že mu po dvoře poskakovaly dokonce dvě tyto obludky. Jedna však utekla, když se k nim přiblížil. V okolí farmy přitom bylo hlášeno už více podezřelých nálezů – lidé prý zahlédli létající talíře či záhadné kruhy v obilí. Na to, jestli skutečně jde o nový živočišný druh, nebo dokonce o UFO, si ale raději ještě počkejme – až to potvrdí seriózní vědci ze Západu.

26.8.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.