Šestnáctiměsíční Barunka: Tatínku, kde jsi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šestnáctiměsíční Barunka: Tatínku, kde jsi?

Jana se teď zoufale snaží najít jakoukoli stopu, která by vedla k Michalovi.
Jana se teď zoufale snaží najít jakoukoli stopu, která by vedla k Michalovi. (tn.cz)

PRAHA (wer) – »Tatínku, vrať se mi, už umím sama chodit!« Zoufale prosí v dopise napsaném maminkou šestnáctiměsíční Barunka, který se objevil jako inzerát v novinách. Její táta Michal Urban (29) z Prahy odešel před dvěma měsíci do práce a od té doby je nezvěstný. Neozval se rodině, kolegům z práce, kamarádům. Jeho mobil je »hluchý«.

»Tatínku, vrať se mi, už umím sama chodit!« Zoufale prosí v dopise napsaném maminkou šestnáctiměsíční Barunka, který se objevil jako inzerát v novinách. Její táta Michal Urban (29) z Prahy odešel před dvěma měsíci do práce a od té doby je nezvěstný. Neozval se rodině, kolegům z práce, kamarádům. Jeho mobil je »hluchý«...

Vše začalo 18. června, Michal odešel jako každý den do práce. Odpoledne své přítelkyni ještě poslal esemesku: „Psal, že má domluvenou schůzku s kamarádem, který si od nás měl pronajmout byt. Ve zprávě navíc bylo, že se předtím zastaví vyřídit úvěr, jehož podmínky vypadají slibně,“ svěřila se jeho partnerka Jana Slavotínková (36) pro server www.tn.cz. Mají totiž rozestavěný dům a na dokončovací práce jim chybělo 300 tisíc.

Jenže večer ani v noci domů nepřišel, navíc nezavolal. „My jsme byli stále v kontaktu. Neexistovalo, abychom jeden o druhém nevěděli. Michal je svědomitý chlap,“ popsala Jana. Ráno volala kamarádovi, s nímž se měl Michal sejít. Od něj se ale dozvěděla, že na schůzku nepřišel. Nedorazil ani do práce. A proto nahlásila Michalovo zmizení na policii. Ta mimo jiné prověřuje, zda Michal Urban nebyl unesen. „Michal je ve svém oboru opravdu výborný, pracoval na věcech, z nichž by někteří lidé mohli mít prospěch. Myslím, že ho někde drží a on se nám nemůže ozvat,“ myslí si jeho partnerka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete
Milý tatínku,

už to budou 2 měsíce, co jsme si spolu naposledy hráli. Pořád na Tebe myslím a moc se mi po Tobě stýská. Už jsem se naučila sama chodit a čekám, až se otevřou dveře a já Ti přijdu naproti! Také si chodíme s maminkou hrát na hřiště a moc se mi to líbí. Pořád volám: »táta, táta«, tak doufám, že mě uslyšíš a brzy přijdeš. Mamince je také moc smutno, sice se strašně snaží a dělá se mnou lumpárny, ale já to na ní dobře poznám! Tatínku, buď na sebe moc opatrný a už se nám vrať domů, čekáme tady na Tebe každý den a máme Tě všichni strašně moc rádi!!!

Tvoje Barunka – 16 měsíců

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.