Eskalátor uřízl Denisovi (7) tři prsty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eskalátor uřízl Denisovi (7) tři prsty!

Malý Denis dostává léky proti bolesti a na zklidnění, včera večer měl teplotu.
Malý Denis dostává léky proti bolesti a na zklidnění, včera večer měl teplotu. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Eskalátor v pražském metru amputoval Denisovi (7) tři prsty na pravé noze! Hrozivé neštěstí se stalo v pátek večer, když s otcem jeli do kina.

Eskalátor v pražském metru amputoval Denisovi (7) tři prsty na pravé noze! Hrozivé neštěstí se stalo v pátek večer, když s otcem jeli do kina.

„Chtěli jsme vystoupit na Můstku. Těsně předtím, než jsme opustili eskalátor, se ozvala rána a synovi zůstala noha v pojízdných schodech,“ popsal otec dítěte Denis Gaidoš.

Z eskalátoru vyprostili klučinu hasiči a záchranka ho odvezla na Kliniku plastické chirurgie Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Tam mu však specialisté již nedokázali pomoci, prstíky visely jen na kůži a byly silně zhmožděné. „Lékaři mu museli amputovat tři prsty na noze,“ potvrdila Aha! mluvčí nemocnice Jana Jelínková.

Jak se něco takového mohlo stát, je zatím záhadou. Chlapec měl na nohou pevné boty. „Syn měl na nohou botasky. Nikdo mi to zatím nedokázal vysvětlil,“ říká tatínek.Mluvčí dopravního podniku Ondřej Pečený říká, že nehody velmi litují. „K zaklínění dětí občas dochází, např. když mají rozvázané tkaničky,“ připustil. To ale odmítá chlapcův otec. „Denis na eskalátorech jezdit uměl a boty měl bez tkaniček,“ dodává Gaidoš.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.