Tož, takhle mluví náčelník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tož, takhle mluví náčelník!

Unikátní záznam supersprosté instruktáže na brněnské cizinecké policii

PRAHA (ajd) – Šokující audiozáznam koluje českým internetem. Z velmi sprosté nahrávky z oblastního ředitelství cizinecké policie v Brně je více než patrné, že policejní instruktáž o prohlídce osob se zvrhla v zuřivý výlev policejního náčelníka, který »chytl nerva«.

Policista: „Zbraň neměl, nebylo podezření… Ale já mu udělám bezpečnostní, to záleží na mě, jak mu ji udělám, ne?“

Náčelník: „Dopiče, on řekne, že nemá občanku, kurva, tak piča když ju má, tak jak budu prohledávat podšívky a tak dále?“

Policista: „Ale to mu udělám při osobní…“

Náčelník: „Kurva k tej osobní se ani nedostaneš! Jó. A už nepleťte, není bezpečnostní ani osobní prohlídka. Přečtěte si pořádně policejní zákon pánové, je tam enom prohlídka (řve), není rozdíl mezi tím a něco. Néni. Šak sme byli upozorňováni na to, podivte se do teho paragrafu na to. Nehledáte u něho panceřovu pěst na krku, piči. Tak prostě neobstojíte u tej prohlídky, bude mět všecko vyskládané, ze všeckého prostě, co najdete, piča, i kdyby měl. Neřeknu, když řekne, že nemá občanku, piča, vždyď on z nás dělá úplné píče. Že on to potom bude vykládat někde v hospodě, tak sme píče pro něho voe. A pro ty ostatní další, kurva, že z nás dělal dvě a půl hodiny píče, kurva on ti řekne Já sem nepil. Taks nepil, děkuju nashledanou, všeckým budeme věřit. Piču! Nesmíš věřit ničemu, kurva!“ (…)

Náčelník: „Bez soucitu s hajzlama! Jestli tam něco pomrdáš nebo uděláš na piču prohlídku a ten ti pichne od vrtačky, piča, mňa ostříká krev, kurva, tak potom to inspekčnímu vysvětluj, piča, žes u ňho našel pistol a že občanka pro tebe není zbraň. Co když na té občance má na druhé straně já píča nevím, pláto vod pilky a udělá ták kurva. Tak je to taky zbraň do piče. Zbraň je všechno, co udělá piča útok a život úraznější, nebo jak je to tam kurva, ne?! Takže všechno, co bude z kapes, bude vyskládané tady, kurva. To říkám jenom tak jako příklad. Stát se to mně, piča, tak hned vás ženu, kurva. A můžete pak říkat, že hledáte zbraň. Zbraň není tank, kurva! Zbraň je všecko! Kurva! Já už toho mám dost, včera jsem tady byl do půl deváté, kurva, ostatní už byli doma, kurva. Nikdo odťalto neodejde, než já mu to dovolím, kurva. Že ostatní se už ve tři čtvrtě na sedm sprchovali a já se tady budu mrdat nad spisama, kurva.“ (…)

Náčelník: „A už toho mám dost, tak to bude kurva, já sem tady každý den o hodinu déle, o půl hodiny, kurva, jednu za druhým. A komu se nelíbí, tak děte do jiného, kurva.“ (…)

Náčelník: „Potom eště dálši kurva, ráno, keď sa sem dojde, nechcu vidět, že první, co že si míšá kafe a žere. Nažerte se doma, kurva! Přestávka je po pěti hodinách pracovní doby, kurva! Já keď dójdu první, tak nežeru, tak nebudete ani vy!“ (…)

Náčelník: „S nikym nebudu kamoš, piča. Bude sa dělat kurva! A bude, kurva. Já už mám hodně nasoužených, kurva a někemu se furt nelíbí.“

 

Překlad pro všechny slušné lidi:

Nehledáte u něho panceřovu pěst na krku, piči.

– Zbraň může být nenápadně schovaná, pozor na to.

Vždyď on z nás dělá úplné píče.

– Dělá si z nás legraci.

Kurva, on ti řekne Já sem nepil. Taks nepil, děkuju, nashledanou, všeckým budeme věřit. Piču! Nesmíš věřit ničemu, kurva!

– Důvěřuj, ale prověřuj! Bez soucitu s hajzlama! – Ctíme presumpci neviny.

Jestli tam něco pomrdáš nebo uděláš na piču prohlídku a ten ti pichne od vrtačky piča, mňa ostříká krev, kurva, tak potom to inspekčnímu vysvětluj, piča, žes u ňho našel pistol a že občanka pro tebe není zbraň.

– Pokud neodvedeš svou práci dobře, musíš počítat s následky. A také mi budeš čistit uniformu.

Ostatní se už ve tři čtvrtě na sedm sprchovali a já se tady budu mrdat nad spisama, kurva

– Jsem zavalen prací a nelíbí se mi, že odcházíte z pracoviště dřív.

A komu se nelíbí, tak děte do jiného, kurva

– Výpověď může dát každý.

Nažerte se doma kurva!

– Na pracovišti se nejí.

S nikym nebudu kamoš, piča.

– Budeme dodržovat služební postup a po práci s vámi nepůjdu na pivo.

Tož, takhle mluví náčelník! - ke stažení

foto: ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.