Souboj ve vzduchu! Problémovou SkyEurope začal vytlačovat WizzAir | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Souboj ve vzduchu! Problémovou SkyEurope začal vytlačovat WizzAir

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Češi rádi cestují levně letadlem! Oblíbená nízkonákladová společnost SkyEurope se však dostala do velkých finančních problémů a před měsícem požádala o ochranu před věřiteli. Problémů SkyEurope chce využít konkurenční společnost WizzAir, která v pondělí v Praze otevřela svou základnu a netají se tím, že má v plánu vytlačit konkurenci z českého trhu. S kým se tedy nyní vyplatí letět?

Češi rádi cestují levně letadlem! Oblíbená nízkonákladová společnost SkyEurope se však dostala do velkých finančních problémů a před měsícem požádala o ochranu před věřiteli. Problémů SkyEurope chce využít konkurenční společnost WizzAir, která v pondělí v Praze otevřela svou základnu a netají se tím, že má v plánu vytlačit konkurenci z českého trhu. S kým se tedy nyní vyplatí letět?

Deník Aha! vám přináší srovnání cen letů do nejobvyklejších letních destinací. Cena je konečná za zpáteční letenku na let uskutečněný z PrahyRuzyně v srpnu. Letenku na prázdniny si však zajistěte co nejdříve, volných termínů rychle ubývá. Některé ceny se mohou lišit podle aktuálního kursu eura k české koruně.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.