O prázdninách párty zadarmo! Summer 4 free v Mecce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

O prázdninách párty zadarmo! Summer 4 free v Mecce

Klub návštěvníky neláká jen prestižními DJ´s, ale i designovým interiérem.
Klub návštěvníky neláká jen prestižními DJ´s, ale i designovým interiérem. (Mecca)

PRAHA – Vyhlášený pražský klub Mecca si pro svou zábavu vybrala nejedna celebrita, dokonce i Johny Depp, Wesley Snipes, Matt Damon, Vin Diesel, Heath Leadger, Lenny Kravitz či Pussycat Dolls a další. Popovídali jsme si tedy s produkčním manažerem klubu Petrem Kráčmerou a zjistili jsme, co byste si neměli nechat ujít!

● Jaké jsou nejbližší plány vašeho klubu, co by nám nemělo utéct?
„Každé léto připravujeme tzv. Summer 4 free. Jedná se o projekt, kdy je po dobu letních prázdnin vstup do našeho klubu úplně zdarma, a to na všechny akce. Hosté se mohou těšit na téměř 40 domácích, ale i zahraničních DJ´s. V září pak chystáme velkolepou párty při příležitosti našich jedenáctých narozenin.“

● Kde můžeme získat informace o konkrétních akcích?
„Vydáváme noční lifestyleový časopis Meccamagazín. Vychází každé dva měsíce a obsahuje podrobný program, rozhovory s DJ´s, nebo třeba i slevy a volné vstupy na párty. Existuje i v elektronické podobě na www.meccamagazin.cz a stojí za to si ho přečíst,“ uzavírá Kráčmera.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.