Lucie Talmanová: Chce omluvu za nahé fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Lucie Talmanová: Chce omluvu za nahé fotky!

Lucie Talmanová s Nicolasem
Lucie Talmanová s Nicolasem

PRAHA (vr) – Lucie Talmanová (41) zaútočila na italské novináře! Partnerka předsedy ODS Mirka Topolánka (53), který byl podle italského premiéra Silvia Berlusconiho vyfotografován nahý na zahradě jeho vily na Sardinii, tak brání nejen Topolánka, ale i sebe.


Údajně totiž byla vyfotografována také, a to nahoře bez!

„Požaduji omluvu od italských médií pro svoji rodinu, především pro mě a mého syna,“ vzkázala Talmanová italským novinám s tím, že se cítí pomluvami dotčena. Nikde se prý nahá nepromenovala, stejně tak ani její partner Topolánek, se kterým má syna Nicolase (22 měsíců). Z Topolánka si v italském deníku Corriere utahují, že jeho politické avantýry připomínají filmy o Mickey Mouseovi. Předseda ODS zatím mlčí, pro Hospodářské noviny se ale vyjádřil jeho tajemník Marek Dalík: „Takové fotky, kde by byl nahý a ve společnosti nahých či polonahých žen, neexistují.“

Snímky nechal Berlusconi zkonfiskovat policií. Možná je ale brzy uvidíme! Jejich fotograf, Antonio Zappadu, je totiž nezvěstný a prý se je pokouší prodat fotky do zahraničí – zákaz prodeje fotek platí jen v Itálii.


3.6.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.