Lékař v soukromé LDN: 3,14 promile v krvi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lékař v soukromé LDN: 3,14 promile v krvi!

PELHŘIMOV – Namol opilého lékaře odvezli policisté přímo ze sobotní služby v léčebně dlouhodobě nemocných v soukromé nemocnici v Počátkách na Pelhřimovsku. Nyní ho čeká policejní vyšetřování a výpověď.


Na zjevně opilého lékaře upozornili rodinní příslušníci pacientů, kteří za nimi přišli na návštěvu. Na místo dorazili policisté a ti, když zjistili, v jakém stavu se doktor nachází, jej odvezli rovnou na záchytku. Tam svým kolegům lékař nadýchal 3,14 promile alkoholu v krvi. To však bylo až po nějaké době a je tedy více než pravděpodobné, že službu na geriatrickém oddělení konal v době, kdy mu do čtyř promile mnoho nechybělo.

Posádka záchytky se rozhodla, že si lékaře udrží pod zámkem, a ten tak musel vyměnit léčebnu dlouhodobě nemocných se zhruba sto pacienty za celu pro opilce na dlouhých 17 hodin. Nyní ho čeká policejní vyšetřování a také okamžitá výpověď pro závažné porušení pracovní kázně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.