Unikát v Evropě! Pivní vůz za milion | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Unikát v Evropě! Pivní vůz za milion

 (Aha! – Radek Pecák)

PRAHA – Dva druhy točených piv, 12 druhů tvrdého alkoholu, k tomu gril na 40 klobás, případně dvacet kuřat či sele. To vše se skrývá v útrobách originální pivní dodávky, jediné svého druhu v Evropě.


Včera měla svoji výstavní premiéru na veletrhu Auto Praha v pražských Letňanech.

„Dodávku, což je vlastně přestavěný a zrenovovaný Barkas z produkce bývalé Německé demokratické republiky, jsme dokončili vloni. Dělali jsme na ní asi dva roky, vždy ve volném čase a o víkendech,“ říká autor nápadu Martin Kratochvíl. Původně Kliknutím zvětšetesi ji udělal pro vlastní potřebu a pro kamarády, postupně se mu však ozývali další zájemci, a tak ji začal pronajímat. I když si účtuje 20 000 korun za den, vůz už má za sebou 15 akcí.

Dodávka je plně soběstačná. Elektřinu dodává elektrocentrála, k dispozici je výkonné chladicí zařízení, uvnitř prostoru, který zvenku vypadá jako cisterna, je místo na šest pivních sudů a plynové bomby na vytápění grilu, auto si veze i zásobu pitné vody a hudební aparaturu. Zvenčí po stranách jsou boxy na kelímky, ubrousky, příbory a další potřeby pro venkovní párty. A cena takového vozu? Rovný milion korun!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.