Zase letí... Kombinézy! Blažena ze Slunce, seno, jahody by měla radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zase letí... Kombinézy! Blažena ze Slunce, seno, jahody by měla radost!

 (Aha! – Martin Pekárek, Martin Přibyl, ara a H&M)

PRAHA – Společně s mrkváči se vrací možná nejtypičtější a zároveň nejnepraktičtější šlágr 80. let. Kombinéza! Jeden kus oblečení, který dokáže skrýt celou postavu i zcela odhalit tělo a pořádně zkomplikovat celý denní režim.


Reportérka Aha! si oblékla kombinézu z kolekce Matthew Williamsona šitou z jemných hedvábných látek za 5500 korun a strávila v ní jeden den... Kliknutím zvětšeteKombinéza je vzdušná, nikde neškrtí a navíc hedvábí v horkém počasí příjemně chladí. Jenže na druhou stranu se jindy zcela rutinní a běžné úkony mohou stát mimořádně namáhavými.

Ach, to je nepraktické...

Kliknutím zvětšeteV restauraci jsem nad horkou polévkou zjistila, že když si rozepnu byť jen pár knoflíčků, je mi vidět doslova »až do žaludku«. Stačí se předklonit a spolustolovníci vidí, i jaké jsem si vzala kalhotky.


Kliknutím zvětšeteKombinéza není oblečení pro nesmělé povahy, které nemají rády pozornost. Na ulici se po mně každý ohlížel. Někteří lidé neváhali přijít a podívat se zblízka. Navíc mám podezření, že si mě dva cizinci fotili...


Kliknutím zvětšeteProblém nejožehavější: jak si zajít na toaletu? Z kombinézy se musíte úplně vysvléct. Nestačí ji stáhnout ke kotníkům, protože pak byste courali látku po často mokré podlaze.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.