Holčička ve školce - Zranila se o použitou jehlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Holčička ve školce - Zranila se o použitou jehlu!

Na hřišti této mateřské školy chlapec zranil injekční stříkačkou malou Vivien.
Na hřišti této mateřské školy chlapec zranil injekční stříkačkou malou Vivien. (TV Prima)

ÚSTÍ NAD LABEM – Půl roku strachu a nejistoty při čekání na lékařské testy prožijí rodiče malé Vivien, kterou přímo v areálu mateřské školy v Ústí nad Labem poškrábal injekční jehlou její kamarád.

Jehla mohla být infikována žloutenkou či virem HIV, školka se totiž nachází v bezprostřední blízkosti centra pro drogově závislé!

Z osudného momentu běhá rodičům malé Vivien mráz po zádech. Dívka i její kamarád si hráli na hřišti v areálu školky, když klučina našel odhozenou injekční stříkačku a tou Vivien škrábl na obličeji. Holčička teď musí na složité testy, jehlu totiž nejspíše odhodil někdo z klientů sousedícího centra pro drogově závislé. „Mám veliký strach, obrovský – to se nedá popsat. Nedej bože, aby se prokázala žloutenka, HIV nebo něco podobného,“ řekl její otec.

Podle krajské hygienické stanice ale tento případ není v Ústeckém kraji neobvyklý. Jen za poslední týden se tam o injekční stříkačku poranilo pět lidí.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.