Hororová scéna v berlínské zoo: Žena spadla k medvědům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hororová scéna v berlínské zoo: Žena spadla k medvědům!

Medvěd si chtěl s vyděšenou ženou pohrát.
Medvěd si chtěl s vyděšenou ženou pohrát. (: ara)

BERLÍN – V pátek dopoledne se v berlínské zoo odehrála hororová scéna. Žena (32) skočila do výběhu ledních medvědů. Spadla navíc do té části vodní nádrže, kde byla zvířata právě krmena! Nehodu jako zázrakem přežila.

Jeden ze čtyř dospělých huňáčů po vetřelkyni ihned skočil. Evidentně si s ní chtěl hrát. Začal na ní dorážet a kousal ji do rukou a nohou. Žena byla k smrti vystrašena, plakala, vyděšeně křičela a zmítala sebou. Stovky návštěvníků s hrůzou v očích celému incidentu přihlížely. Lidé ihned volali místní zaměstnance na pomoc.

Ošetřovatelé bleskově započali záchrannou akci. Šelmám házeli různé předměty, aby odvedli jejich pozornost a mohli pomatenou ženu vysvobodit. Akce už vypadala nadějně. Žena zamotaná do lana však uklouzla a spadla zpátky do nádrže. Po deseti minutách se nakonec vše zdařilo a nešťastnice byla v bezpečí na břehu. „Náš poplašný systém zafungoval. Jinak by to skončilo zle i pro medvěda,“ řekl mluvčí zoo Heiner Klös. Jméno útočníka však neprozradil. Nejslavnější medvěd Knut, jenž má svůj výběh opodál, se prý krvavé scény nezúčastnil.

Zraněná žena byla na místě ošetřena a převezena do nemocnice. Celý případ nyní vyšetřuje policie. Spekuluje se o tom, že dotyčná trpí psychickými problémy a do dva metry vysoké nádrže skočila cíleně.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.