Feťák týral partnerku - Pálil jí vlasy, bil ji, bodal a řezal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Feťák týral partnerku - Pálil jí vlasy, bil ji, bodal a řezal

Matka tyrana počínání svého syna ještě obhajovala.
Matka tyrana počínání svého syna ještě obhajovala. (pro Aha! – B. Koch)

OSTRAVA – Romské peklo! Brutální týrání těhotné matky (34) pěti dětí vyšetřují ostravští kriminalisté. Drogově závislý partner jí připravil hotové peklo. Před očima potomků ženu v sedmém měsíci těhotenství tahal za vlasy, bil pěstmi po celém těle včetně břicha.

Romské peklo! Brutální týrání těhotné matky (34) pěti dětí vyšetřují ostravští kriminalisté. Drogově závislý partner jí připravil hotové peklo. Před očima potomků ženu v sedmém měsíci těhotenství tahal za vlasy, bil pěstmi po celém těle včetně břicha.

„Musela si kleknout, nechat se stříhat manikúrními nůžkami. Když se bránila, měl ji dvakrát bodnout nůžkami do zad. Zbylé vlasy pak pálil zapalovačem. Žena si hlavu musela hasit hadrem,“ popsala jen zlomek tyranových praktik mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Muž ženě vyhrožoval, že ji zabije. „Žena se mu vysmekla a chtěla utéci. Protože ale byla vyčerpaná, zakopla a spadla ze schodů z prvního patra do přízemí,“ dodala mluvčí.

Policii a záchranku přivolal až sociální pracovník, který zuboženou ženu ve zdevastovaném bytě našel. „Místo činu připomínalo místo hrůzy. Následky na psychice ponese oběť mnoho let,“ uvedla Holčáková. Matka agresivního surovce svého syna však hájí: „Oni se hádají, ale je to její vina. Ona si do bytu pořád vodí chlapy. Zasloužila si to.“

Tyrana, který nepracuje, nechá se živit svou těhotnou ženou a užívá drogy, se bojí i sousedé. „Bije ji pořád a pořád se hádají,“ dodali.

Ženu měli již včera lékaři propustit z nemocnice. Úředníci pro ni hledají byt, kam by se tajně přestěhovala, aby ji tyran nenašel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.