Kateřina Jacques a Martin Bursík: Čekají spolu miminko!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kateřina Jacques a Martin Bursík: Čekají spolu miminko!?

Kateřina je jedna z nejvíc sexy poslankyň.
Kateřina je jedna z nejvíc sexy poslankyň. (Aha! – Martin Přibyl, ara)

PRAHA – Poslankyně zelených Kateřina Jacques (37) čeká se svým šéfem a milencem v jedné osobě Martinem Bursíkem (49) dítě! Tato zpráva se šíří politickými kuloáry.

„Nechtějí o tom mluvit, ale je to opravdu tak,“ řekl Aha! zdroj z blízkého okolí Kateřiny Jacques. Sama poslankyně těhotenství nevyvrátila. „Jak jste na to přišli?“ odpověděla SMS zprávou na otázku, jestli může těhotenství potvrdit, nebo vyvrátit. Na další SMS zprávy už nereagovala. Jestli opravdu s Bursíkem čekají miminko, se pozná nejpozději za pár týdnů...

Jacques chodí s Bursíkem už přes rok a půl. Předtím byla vdaná za Francouze Christiana, se kterým má i dvě děti – Ninu (15) a Sebastiana (14). Neklapalo jim to, Christian žil na ostrově Réunion u Madagaskaru a za Kateřinou a dětmi jezdil jen dvakrát do roka. A tak se v létě 2007 rozvedli. Sexy poslankyně pak byla nějakou chvíli sama, nakonec se ale zamilovala do stranického šéfa Martina Bursíka. Ten má za sebou dlouholetý vztah s Monikou Arkai (45), dcerou exministra zahraničí Jiřího Dienstbiera. Nakonec s ní ale vztah ukončil a říká se, že to bylo právě kvůli Katce. A pikantní je, že Jacques byla velmi dobrá kamarádka Arkai... Dokonce spolu jezdily i na dovolenou. S tím je ale teď konec, když jí poslankyně přebrala chlapa.

Bursík už byl jednou i ženatý – s manželkou Ivanou měl dvě děti. Rozvedl se až loni, i když s ní už deset let nežil. Měl dlouholetý vztah i se známou moderátorkou Jitkou Obzinovou. Nakonec ale skončil v náručí sexy Kaťušky.

Když se loni Bursík rozvedl, spekulovalo se, že to bylo právě kvůli Jacques. Zřejmě si ji ale ještě nevzal. Pokud se teď potvrdí těhotenství Kateřiny, tak se možná šéf zelených rozhoupe a bude svatba...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.