Masakr v Petřvaldu: Nikolku dostal její strýc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Masakr v Petřvaldu: Nikolku dostal její strýc

Kvůli bytu v tomto domě celý krvavý spor vznikl.
Kvůli bytu v tomto domě celý krvavý spor vznikl. (Aha! – Petr Novotný)

OSTRAVA – Kvůli bytu v Ostravě zastřelil vrah Raif Kačar (†41) čtyři lidi. Byt v Hornopolní ulici patřil jeho přítelkyni Vlaďce Petřvaldské (†25). Makedonec tu ale žil i poté, kdy se s ním mladá žena rozešla. Její rodiče se snažili Kačara přesvědčit, aby se odstěhoval a nechal jejich dceru na pokoji.


Makedonec vystřílel rodinu kvůli bytu

Ten to však odmítal a začal všechny členy Vlaďčiny rodiny nenávidět a terorizovat. Kliknutím zvětšeteNejspíš totiž stále doufal, že se k němu Vlaďka vrátí...

Před restaurací Sokol v Petřvaldu, v níž Kačar zastřelil svou lásku, jejího otce (†50), matku (†47) a přítele (†34), se kupí květiny a hoří svíčky. „Byli to ti nejhodnější lidé. Ještě jsem jim na oslavu padesátin připravoval řízek s kaší a kuřecí kapsu. Kliknutím zvětšeteVlaďka vypadala konečně po těch pěti letech hrůzy s Kačarem šťastná,“ vzpomíná se slzami v očích kuchař Honza.

Raif Kačar si poté, co popravil celou rodinu své bývalé přítelkyně, vpálil kulku do hlavy. Ve čtvrtek v nemocnici těžkým poraněním podlehl. Podle informací Aha! už jsou v České republice Kačarovi příbuzní z Makedonie, kteří si přijeli pro jeho tělo. Budou-li soudně usilovat o dceru Raifa Kačara a Vlaďky Petřvaldské Nikolku (2), není zatím jasné. „O holku se nezajímal. On se nestaral o žádné ze svých dětí. Dvě děcka má v Maďarsku a jedno tady v Ostravě,“ tvrdí o Kačarovi rodinný známý.

Dnes se v Petřvaldu koná pohřeb tří obětí krvavé lázně. O Nikolku, která ztratila mámu, dědu, babičku i šíleného otce, pečuje Tomáš Petřvaldský, bratr mrtvé maminky. Včera mu byla podle předběžného opatření svěřena soudem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.