Elmar svedl Satu k sexu - Lidoopí Kámasútra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Elmar svedl Satu k sexu - Lidoopí Kámasútra!

Jakmile se Elmar zpočátku odmítavé Satu chopil, už ji nepustil.
Jakmile se Elmar zpočátku odmítavé Satu chopil, už ji nepustil. (Aha!: Jana Myslivečková)

DVŮR KRÁLOVÉ – Upejpání orangutanice Satu je to tam! Na prvním rande v úterý v zoo ve Dvoře Králové hodila ženichu Elmarovi na hlavu krabici a prchala před ním až ke stropu. Včera ráno ji ale Elmar čapnul a nepustil. Pak už na něj vrhala jen zamilované pohledy a oddávala se s ním vášnivému sexu.

Upejpání orangutanice Satu je to tam! Na prvním rande v úterý v zoo ve Dvoře Králové hodila ženichu Elmarovi na hlavu krabici a prchala před ním až ke stropu. Včera ráno ji ale Elmar čapnul a nepustil. Pak už na něj vrhala jen zamilované pohledy a oddávala se s ním vášnivému sexu.

Orangutani jsou pověstní bohatou erotickou fantazií a při »milování« jsou doslova gymnasty. Pářit se dokážou v nejrůznějších polohách, a to i v závěsu na lanech. Elmarovi a Satu se napoprvé nejvíce zalíbila poloha v Kámasútře známá jako »Houpačka«. I když orangutaní milostný akt mnohdy připomíná znásilnění, dvakrát větší samci podle zoologů partnerku i hladí, smyslně očichávají a olizují po celém těle.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.