Svatba Vítka a Sidovského: Gurmánské orgie na Karlštejně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba Vítka a Sidovského: Gurmánské orgie na Karlštejně!

Předsvatební přípravy u Pavla Vítka (vlevo) a Janise Sidovského v jejich domě na Karlštejně právě vrcholí.
Předsvatební přípravy u Pavla Vítka (vlevo) a Janise Sidovského v jejich domě na Karlštejně právě vrcholí. (: Michaela FEUEREISLOVÁ)

KARLŠTEJN – Pro zpěváka Pavla Vítka (42) a Janise Sidovského (38) se stane pondělí 3. července, respektive pravé poledne toho dne, životním milníkem.

Zpěvák Pavel Vítek (42) a jeho manažer Janis Sidovský (38) nyní už plně žijí přípravami na svoji pondělní »svatbu«! Ta se stane jedním z prvních registrovaných svazků osob stejného pohlaví u nás. A deníku Aha! se podařilo odhalit i ty nejmenší podrobnosti z jejich obřadu. Co se bude jíst a pít? Proč Karel Gott přijde a Helena Vondráčková ne? Jaké dostanou svatební dary? My to víme!

Podle informací deníku Aha! se počet hostů, kteří dorazí na pondělní svatbu na Karlštejně, stále mění. Někteří totiž upřednostní filmový festival v Karlových Varech, jiní se zase ozývají, že by rádi přišli. V těchto chvílích však účast potvrdilo 213 lidí. Mezi těmi nechybí ani Karel Gott či Lucie Bílá. Chybět ale bude Helena Vondráčková! Její spory s Janisem se sice dávno vyřešily, Helena ale v pondělí odlétá na dlouho plánovanou dovolenou na řecký Rhodos. A shodou náhod bude svatba Vítka se Sidovským právě v řeckém stylu!

K jídlu je totiž připravený mimo jiné Nowaco grill s rybami, které nalovili řečtí rybáři – vlk mořský a pražma královská. A na hostině plné letních koktejlů, tropického ovoce či jedlých orchidejí, která se z Karlštejna přesune do restaurace Pod Dračí skálou, bude hrát také řecká kapela a skupina Hamleti Dalibora Gondíka a Aleše Hámy.

Poslední víkend před svatbou pak Janis s Pavlem stráví v Londýně, v Royal Albert Hall, na jediném evropském koncertě soulové zpěvačky Gladys Knight. Lístky na něj totiž dostali coby svatební dar. Tím dalším bude třeba společná fotografie od slavného fotografa Jana Saudka. Jinak ale Janis své hosty poprosil, aby místo dárků pro něj raději věnovali peníze na charitu...

Pro zpěváka Pavla Vítka a Janise Sidovského se stane pondělí 3. července, respektive pravé poledne toho dne, životním milníkem. Oba »novomanželé« totiž ve svém sňatku vidí nejen symbol, ale i možnost vyřešení majetkoprávních záležitostí, které šly doposud ošetřit jen obtížně. Především však půjde o velkolepou oslavu, plnou exotického jídla a pití! A deník Aha! má exkluzivně k dispozici jídelní menu oslav!

Jako předkrm se bude podávat peppadew, což jsou jihoafrické nakládané papričky plněné kozím sýrem, ty bude následovat brazilské sushi (plátky syrových ryb) s marinovanou mušlí se zázvorem. Jako hlavní chod je připravený marinovaný losos v červené řepě s okvětními plátky růží na makovém keksu a ožehlé carpaccio na sýrovém keksu s tyrolskou šunkou a rukolou. Coby zákusek si jen málokdo nechá ujít květy orchidejí plněné čokoládovým krémem a jahodami.

K pití se pak budou podávat ta nejkvalitnější bílá vína jako ryzlink vlašský a chardonnay, červená bude zastupovat rulandské modré či cabernet sauvignon.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.