Ďuričkovi zní v uších: »Jako chlap jsi nanic, budeš živit Kočku!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ďuričkovi zní v uších: »Jako chlap jsi nanic, budeš živit Kočku!«

Bohumír Ďuričko
Bohumír Ďuričko (Isifa.com, repro TV Nova)

PRAHA – Vrah Václava Kočky ml. (†40) Bohumír Ďuričko (55) se bojí právem. Chystá se jeho »sebevražda«. Jeden z členů klanu Kočků Aha! potvrdil, že vražedný incident sice začal vytahováním, kdo má víc peněz, ale tragicky skončil právě kvůli dítěti, které čeká Ďuričkova přítelkyně. Pravým otcem má být zastřelený Václav Kočka!

„Ďuričko se skutečně vytahoval, že má v kapse více peněz, a více jich u sebe doopravdy měl,“ líčil začátek osudného hecování jeden z členů klanu. Václav se podle něj právě s přáteli bavil o tom, že dítě, které Ďuričkova přítelkyně čeká, je nejspíše jeho, protože s ní měl v březnu krátký románek. A teprve koncem dubna nebo začátkem května s ní začal chodit Ďuričko. Právem se tedy prý Václav domníval, že dítě je jeho, a to byl trumf.

„Nechtěl zůstat pozadu. Řekl: »Teď ho dostanu a nebudu k tomu potřebovat ani velký prachy v kapse«. Pak šel k němu a zřejmě mu šeptnul, že stejně prohrál, protože jako chlap je nanic a bude živit Kočku, který se jeho přítelkyni narodí,“ objasnil svědek tragédie.

To Ďuričku vymrštilo ze židle. Václava Kočku mladšího skolila na zem kulka a za ní následovaly ještě další. „V tu chvíli se vůbec netvářil zdrceně a nevypadalo to, že by činu litoval. Věta, kterou mu Václav řekl, ho doslova zruinovala, i když měl zrovna milion v kapse,“ dodal člen klanu.

Ďuričko: Prý spáchá »sebevraždu«

Fakt, že vrah neprojevil na místě žádné emoce ani lítost, burcuje příbuzné a přátele zavražděného k odvetě. „Ďuričko už je pro všechny mrtvý muž. Protože se z basy hned tak nedostane, podnikají se už kroky k odplatě. Nejjednodušší je »sebevražda« a nebo... Život je plný náhod. Za mřížemi je hodně světských,“ řekl Aha! muž, který se představil jako známý Kočků.

Ďuričko podle něj ví, že jde »na porážku«, jen neví kdy a kde. Na život už prý ve vazbě rezignoval. Ani ho prý moc nezajímá jeho těhotná přítelkyně. Nemůže totiž zapomenout na poslední věty, které mu Kočka pošeptal. Ostře sledovaná je teď nejspíš také Ďuričkova přítelkyně. Pokud se Kočka nezmýlil, nosí jeho dítě – tedy to jediné živé, co zbylo po »korunním princi« rodu Kočků, který měl převzít po otci vedení rodinného podniku.

Takový pohřeb Praha ještě nezažila

PRAHA – Pohřeb zastřeleného Kočky naplánovala rodina na příští středu. Začne v pravé poledne v kapli Břevnovského kláštera. Zavražděný bude vystaven v otevřené nerezové rakvi. Při pohřbech světských bývá zvykem, že do ní pozůstalí dávají na rozloučenou s nebožtíkem cennosti, například zlato či peníze.

Po obřadu již zavřenou rakev odveze kočár tažený koňmi k rodinné hrobce na hřbitově v Řepích. Očekává se kolem tisícovky smutečních hostů. Všichni pojedou auty krokem v průvodu za kočárem, lze tedy očekávat na této trase dopravní kolaps. Kočkovi chystají i obrovská bezpečnostní opatření.

O vraždě kolují vtipy

PRAHA – Tragická událost byla inspirací pro Čechy, kteří milují černý humor. Objevila se spousta fórů, které propírají nejen neštěstí, ale i politické pozadí.

● „Chudák Paroubek. Nejprve přijde při rozvodu o jezevčíka, a teď mu zastřelí kočku!“
● „Si kočka, si kočka, si kočka, si nádherne zastrelená,“
● „Bohumír Ďuričko odchází z vazby pro nedostatek důkazů a notuje si: Hráli jsme kočkovanou, však to znáš, kamaráde, já jsem vyhrával.“
● „Víte, co je nejtvrdší fuška na světě? Dokázat, že se Kočka zastřelil třemi ranami sám.“
● „Měli byste volit Paroubka, je teď tak sám. Jeden jeho přítel sedí v chládku, druhý je v lednici.“
● Pozadu nezůstává ani internetová stránka www.ruskekolo.cz, kde za doprovodu dětské písně »Pojďte zpátky do pohádky, projdeme se pamětí, přece staré kamarády nehodíme do smetí«, vítá čtenáře Václav Kočka starší coby kolotočář. Na jeho ruském kole se vedle Jiřího Paroubka veze i jeho poradce Petr Dimun a podnikatelé spojení s StB Bohumír Ďuričko a Vlastimil Dvořák.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.