Vlak pro boháče v Praze - Dorazil Orient Express! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlak pro boháče v Praze - Dorazil Orient Express!

Vlakem se svezou jen boháči.
Vlakem se svezou jen boháči. (www.orientexpressimages.com, Martin Pekárek)

PRAHA – Legendární Orient Express dorazil do Prahy! Luxusní vlak, který ve středu vyjel z Benátek a míří přes Paříž do Londýna, bude mít v našem hlavním městě dvoudenní přestávku. A na kolik vyjde jízdenka?

Legendární Orient Express dorazil do Prahy! Luxusní vlak, který ve středu vyjel z Benátek a míří přes Paříž do Londýna, bude mít v našem hlavním městě dvoudenní přestávku. A na kolik vyjde jízdenka?

Za celou cestu zaplatíte závratných 2670 eur (v přepočtu téměř 66 tisíc korun!). Luxusní vlak, který poprvé vyjel už v roce 1893, dorazil na pražské smíchovské nádraží včera v půl páté odpoledne. Vlak králů, jak se Orient Expressu někdy přezdívá, byl odjakživa určen pro bohaté cestující. Jezdili a jezdí jím politici, monarchové, ale i slavné osobnostmi. Mimo jiné například britská šlechtická rodina, bývalý britský premiér Tony Blair, zpěváci Cher, Phil Collins, Kylie Minogue a také řada známých herců. Z Prahy vyjede vlak směrem na Londýn až v sobotu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.