Dárky pro Klause? Kámen a obraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dárky pro Klause? Kámen a obraz!

V pondělí oslaví Václav Klaus své 65. narozeniny.
V pondělí oslaví Václav Klaus své 65. narozeniny. (: Martin PEKÁREK, ČTK)

PRAHA – Už zítra oslaví na Hradě 65. narozeniny prezident Václav Klaus. Kvůli velkému pracovnímu vytížení půjde prý ale pouze o rodinnou oslavu s několika málo přáteli.

Už zítra oslaví na Hradě 65. narozeniny prezident Václav Klaus. Kvůli velkému pracovnímu vytížení půjde prý ale pouze o rodinnou oslavu s několika málo přáteli...

I když prezidentská kancelář zařizuje pro Klause první poslední, pozvánky na svoje narozeniny rozeslal prezident osobně. Mezi pozvanými jsou Klausovi nejvěrnější přátelé. Jediný, kdo bude chybět, je dlouholetá fanynka ODS zpěvačka Lucie Bílá. Má totiž koncert.

Na oslavu na Pražský hrad však dorazí například malíř Kristián Kodet. Pro Václava Klause má připravený obraz s milostnou tématikou. Nebude chybět ani pražský primátor Pavel Bém. Ten si pro prezidenta připravil dárek opravdu netradiční – jeden ze základních kamenů Karlova mostu, který z jeho základů vyplavila povodeň. Velký je asi jako pěst. Na oslavě samozřejmě nebude chybět ani rodina, manželka Livia a synové Václav a Jan. Prezidentovi se v pondělí ještě před oslavou chystá popřát i premiér Jiří Paroubek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.