V Praze zkolabovala doprava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Praze zkolabovala doprava!

Kamiony zcela ucpaly objízdnou Švehlovu ulici.
Kamiony zcela ucpaly objízdnou Švehlovu ulici. (Aerodata)

PRAHA – Přes čtyři a půl kilometru byla včera dlouhá kolona kamionů, které musely objíždět uzavřený lanový most. Zatímco v noci a dopoledne policie vcelku bez problémů stačila provoz na hlavní objízdné trase ve Švehlově a Průmyslové ulici řídit, odpoledne se silnice ucpaly.

Přes čtyři a půl kilometru byla včera dlouhá kolona kamionů, které musely objíždět uzavřený lanový most. Zatímco v noci a dopoledne policie vcelku bez problémů stačila provoz na hlavní objízdné trase ve Švehlově a Průmyslové ulici řídit, odpoledne se silnice ucpaly.

Mezi kamiony se totiž dostaly stovky osobních automobilů, jejichž osádky se chtěly dostat z Prahy na chalupy a chaty. „Odpoledne provoz významně zesílil, nejhorší je situace před křižovatkou Průmyslové a Černokostelecké včetně celé objízdné trasy,“ řekl Josef Šašek z pražské dopravní policie. Kolona kamionů se odhadovala na čtyři a půl kilometru. Přes víkend by však situace měla být lepší.

23.8.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.