Vražda Neffové (†28) míří k soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vražda Neffové (†28) míří k soudu!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Je to tady! Po dlouhých měsících vyšetřování uzavřeli policisté z pražské mordparty vraždu Ireny Neffové! Nic už tak nebrání tomu, aby spis dostal u státního zástupce podobu obžaloby.


PRAHA – Je to tady! Po dlouhých měsících vyšetřování uzavřeli policisté z pražské mordparty vraždu Ireny Neffové! Nic už tak nebrání tomu, aby spis dostal u státního zástupce podobu obžaloby a chladnokrevný vrah vlastní ženy a také matky malé Dominiky – Robert Neff Novák – stanul před soudem.

Pět měsíců trvalo pečlivé vyšetřování smrti dcery známého spisovatele Ondřeje Neffa. Kriminalisté byli stejně jako vždy velmi důkladní a sbírali důkazy, aby je mohli předložit soudu. Včera se policejní spis dostal až k obžalovanému Robertu Novákovi, od něj směřoval přímo ke státnímu zástupci. Kdy se případ kruté vraždy dostane až k soudu, je teď už jen otázkou velmi krátké doby. Vyšetřovatelé měli v případu jasno vlastně od začátku. Manžela podezřívali od prvních chvil, a to i přesto, že se navenek snažil působit jako otřesený partner. Novák se po celou dobu choval velmi chladnokrevně, ani poté, co připustil, že svoji ženu uškrtil kabelem od videa a policisty dovedl do lesa nedaleko Radotína, kde ji zakopal, neprojevil lítost nad svým činem.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.