Eva Štefková (36): Otčím mě 6 let znásilňoval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Eva Štefková (36): Otčím mě 6 let znásilňoval

Velkou radostí Evy je její pes.
Velkou radostí Evy je její pes.

JERSÍN – Obrovským peklem si ve svém životě prošla Eva Štefková (36) z Jersína u Jihlavy. Nevlastní otec ji jako malou holčičku a pak i dospívající dívku dlouhých šest let znásilňoval!


V dospělosti onemocněla paní Eva mentální anorexií a dosud trpí depresemi. Teď o svém trápení napsala autentickou knihu nazvanou Dotyky zla aneb nezletilá milenka.

Evino dětství připomíná nejčernější sen, kterého se jen těžko zbavuje. Za matčinými zády ji od deseti let znásilňoval nevlastní otec. „Nejdřív se mě jen dotýkal, nakonec to ale skončilo pohlavním stykem. Jednou, když jsme chtěli s bratrem kolo, mi otčím řekl, že když mu desetkrát vyhovím, tak ho dostanu. Pak mi řekl, že i kdybych si stěžovala, nikdo mi nebude věřit,“ popisuje Eva Štefková. Matce se tak bála svěřit a s jinými příbuznými se její rodina nestýkala. Se vším se tak týraná dívka svěřila až o šest let později svému učiteli na střední škole. „Příbuzní by se za mě styděli, vinili by mě a ne otčíma. Báli by se, že až se to provalí, budou muset chodit kanálama. Nedokáží si připustit, že by se to mohlo stát jim,“ vysvětlila Štefková.

Dnes už se svého tyrana bát nemusí. Otčím byl předčasně propuštěn z vězení a zemřel na rakovinu. „Teď je mojí jedinou radostí rodina a naši psi a kočky. Mám hodného manžela, se kterým jsme sedmnáct let. Přežila jsem díky němu i mentální anorexii a lépe zvládám deprese, které pořád mám,“ dodala Štefková. Kniha má prý pomoci podobně postiženým ženám, aby se o svém utrpení nebály mluvit.

Otřesné svědectví

● Nesnášela jsem jeho dech páchnoucí po pivu, nesnášela jsem, když se mě dotýkal. Bylo mi fyzicky špatně, když ukájel svou touhu a z jeho tváře na mě kapal pot. Vůbec mu nevadila a nijak ho nebrzdila ani moje menstruace.
● „Chceš pořád ještě to kolo, nebo už tě to přešlo?“ zeptal se zdánlivě lhostejně. „Koupím ti ho, ale musíš mi desetkrát dát.“ Otčím zřetelným gestem naznačil, jakou že to bude chtít protislužbu. „Cože?“ zůstala jsme překvapeně stát. „Za deset souloží je to kolo tvoje,“ zopakoval stejné gesto a tvářil se vyčkávavě.
● Rozepnul si poklopec, pevně mi zaklekl nohy a nechal svůj úd kroužit nad mým obličejem. „No jen se neboj, dej »Mirečkovi« pusinku!
● Otcův sexuální experiment ve mně vzbuzoval další nával hnusu. Seděla jsem teď v pozici jezdce na koni a při pohledu na jeho chlupaté břicho, které se trhavě zvedalo a zase klesalo, se mi chtělo zvracet.


Autor: (kol)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.