Motorkář Michal Minka (31): Vyjel na silnici smrti... ...a zmizel! Unesli ho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Motorkář Michal Minka (31): Vyjel na silnici smrti... ...a zmizel! Unesli ho?

Michalova manželka se bojí, že jejího muže unesli.
Michalova manželka se bojí, že jejího muže unesli.

LIBĚCHOV – Bezmoc a smutek. To cítí Petra Minková, jejíž manžel Michal v úterý zmizel. Vyrazil otestovat vypůjčenou motorku na oblíbenou, ale nebezpečnou motorkářskou trasu u Dubé na Českolipsku, ujel svému parťákovi a od té chvíle ho nikdo neviděl.


..

„Manžel si půjčil předváděcí model Suzuki v Novém Boru a hned ho jel s kamarádem Ondrou vyzkoušet,“ řekla Petra Minková. Na testovací jízdu si motorkáři vybrali vražednou stezku s ostrými zatáčkami z Liběchova na Dubou. „Michal to tam má naježděné, nebojí se tam přidat. Jenže ten den narazili na velkou nehodu aut, a zatímco Ondra v ní zůstal viset, manžel projel. Pak už ho nikdo neviděl,“ rozechvělým hlasem vyprávěla Petra Minková.

Kliknutím zvětšeteOba motorkáři se měli potkat na benzince v Dubé, jenže Minka tam nebyl. Jeho parťák se ho vydal hledat na další místo jejich srazů – do Litoměřic. „Ani tam ho nenašel, tak volal mně. Obvolávali jsme všechny známé, Ondra i se svým tátou ho všude hledali, tu trasu projeli snad desetkrát. Pak jsme to nahlásili na policii,“ uvedla zoufalá Minková, které však ani policie manžela nenašla. „Nasadili i psy, pročesávali oblast, dva dny tu létal vrtulník s termovizí – a nic. Myslela jsem si, že leží někde v příkopu, nemůže se hýbat, ale už si to nemyslím. Několik lidí mi totiž volalo, že viděli jeho motorku okolo České Lípy. Začínám si myslet, že ho unesli,“ děsila se Minková, která se dvěma dcerkami (11 a 6) čeká na každý telefon. Jenže důvod, proč by někdo unášel člověka, který dřív vlastnil půjčovnu strojů a nářadí a teď stavěl vlastní dům, říct nechtěla. „Pár věcí mě napadá, ale bojím se, že kdyby to byla pravda a já to prozradila, něco mu udělají...“


Autor: (esc)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.