Řezník z Traplic - Uřezal mu hlavu a pak s ní chodil po vesnici!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Řezník z Traplic - Uřezal mu hlavu a pak s ní chodil po vesnici!!!

David Hladík
David Hladík (pro Aha! – Ivan Dostál)

ZLÍN – Tak hrobové ticho jako včera zdi zlínského soudu už dlouho nezažily. David Hladík (24) neboli řezník z Traplic senátu líčil svou verzi brutální vraždy. Při ní vloni v říjnu brutálně zavraždil svého kamaráda, kterému pak ještě uřezal hlavu.

Tak hrobové ticho jako včera zdi zlínského soudu už dlouho nezažily. David Hladík (24) neboli řezník z Traplic senátu líčil svou verzi brutální vraždy. Při ní vloni v říjnu brutálně zavraždil svého kamaráda, kterému pak ještě uřezal hlavu...

Loni na podzim našla policie v Traplicích na Uherskohradišťsku zohavené bezhlavé tělo Josefa Lorence (58). Hlava se vzápětí objevila zabalená v igelitové tašce v popelnici nedaleko obecního úřadu. K vraždě se policistům nejdříve přiznal právě Hladík. S Lorencem žil v jednom domě. Podle místních se spolu každý den opíjeli do němoty. Také noc před mordem táhli spolu. Pár hodin po vraždě lidé v obci viděli zakrváceného Hladíka, jak se potácí po vesnici s igelitovou taškou v ruce. Stejnou taškou, ve které byla později nalezena hlava Lorence.

„Já ho vážně nezabil. Udělal to Lorencův soused Josef K. Když jsem přišel ráno znovu k Lorencovi, zastihl jsem Josefa K. v okamžiku, když Lorencovi sekáčkem na maso řezal hlavu. Byl to hrozný pohled. Pak mě poprosil, abych uříznutou hlavu dal do igelitky a někde ji vyhodil. Já jsem si tu tašku skutečně vzal a začal s ní chodit po vesnici. Nevím, proč jsem to udělal. Byl jsem totálně opilý a bylo mi ho líto,“ tvrdil zjevně šokované soudkyni Hladík. Státní zástupce si mohl v tu chvíli ukroutit hlavu. Je přesvědčený, že vraždil právě Hladík. „Pohádku o vraždícím sousedovi nemůže nikdo brát vážně. Máme navíc svědky, kteří Lorencova souseda viděli v inkriminovanou dobu doma. Hladík prostě mlží a chce zakrýt svůj zrůdný čin,“ je přesvědčený státní zástupce Roman Kavka.

Výslechy svědků budou pokračovat ještě několik dnů. Rozsudek bude znám nejdříve ve středu. Pokud se senát přikloní k závěru, že Hladík skutečně vraždil, hrozí mu až 25 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.