Brutálně utýrali holčičku (†2) - Podezřelý je přítel matky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brutálně utýrali holčičku (†2) - Podezřelý je přítel matky

Dům hrůzy v Černčicích na Lounsku. Tady byla utýrána dvouletá holčička.
Dům hrůzy v Černčicích na Lounsku. Tady byla utýrána dvouletá holčička. (TV Prima, TV Nova)

LOUNY (ČTK, dom) – Krutou a brutální smrt přichystali malému dítěti v Černčicích na Lounsku její nejbližší. Mrtvé tělo dvouleté holčičky přinesl k sousedce v pátek odpoledne přítel její matky. Právě toho později policie zadržela. „Je vyšetřován kvůli podezření z týrání a ublížení na zdraví s následkem smrti,“ informovala mluvčí severočeské policie Šárka Poláčková.

Krutou a brutální smrt přichystali malému dítěti v Černčicích na Lounsku její nejbližší. Mrtvé tělo dvouleté holčičky přinesl k sousedce v pátek odpoledne přítel její matky. Právě toho později policie zadržela. „Je vyšetřován kvůli podezření z týrání a ublížení na zdraví s následkem smrti,“ informovala mluvčí severočeské policie Šárka Poláčková.

Muž je nyní podle ní v policejní cele, vyšetřovatel podal návrh na jeho vazební stíhání. „Další vyšetřování, výslechy a výsledky pitvy děvčete mohou vést k překvalifikování trestného činu,“ uvedla policejní mluvčí. Dívka podle policie zemřela v pátek odpoledne, v době, kdy byla doma pouze s přítelem své matky.

Jak pro server Novinky.cz uvedla Anna Nováková, sousedka z domu, kde pár s holčičkou bydlel, otčím do jejího bytu přinesl již bezvládné tělo holčičky v náručí. „Vešel dovnitř a začal ji oživovat. S tělem různě manipuloval a dívku fackoval. Ta krvácela na tvářích a z nosu,“ uvedla sousedka, která si také všimla modřin po celém dívčině těle. Její syn pak zavolal záchranku a muž odnesl tělo na práh vchodových dveří a čekal na příjezd záchranářů. Ti pak dívku asi půl hodiny bez úspěchu oživovali.

Další sousedé potvrdili, že zadrženým mužem je Slovák (29), který se do bytu nastěhoval teprve nedávno. Prý se z bytu, kde pár s holčičkou žil, často ozýval křik.

Smrtí dětí stále přibývá
  • Listopad 2005:
    Kriminalisté obvinili z vraždy třiadvacetiletého Radka Simona. Podezřívali ho, že ve Zbraslavi na Brněnsku udusil svého dvouměsíčního syna. Už si odpykává trest na 13,5 roku.
  • Leden 2007:
    Deseti lety vězení potrestal plzeňský krajský soud šestadvacetiletou Moniku Kafkovou z Chrástu u Plzně za násilí na dvouleté dceři Monice. Žena dítě loni zbila tak, že holčička na následky těžkých zranění i přes péči lékařů zemřela.
  • Březen 2007:
    Policie obvinila z dvojnásobné vraždy šestatřicetiletou ženu z Pustiměře na Vyškovsku. Ta nejprve nožem usmrtila svého druha a ve snaze zabít sebe i svého pětiletého syna zapálila společný rodinný dům. Chlapec zahynul, žena přežila. Dostala trest na 22 let.
  • Březen 2007:
    Žena (27) zardousila v bytě na sídlišti Kamenný vrch v ústecké čtvrti Střekov roční holčičku a tříletého chlapce. Policie navrhla státnímu zástupci zrušit trestní stíhání, protože žena podle znalců trpí duševní chorobou.
  • Červenec 2007:
    Ze smrti čtrnáctiměsíčního syna obvinili severomoravští policisté ženu (24) z Ostravy-Zábřehu. Podle policie žena úmyslně dítěti šlápla na hrudník.
  • Prosinec 2007:
    Tělo mrtvého pětiletého Jana Rokose z Tábora objevili mostečtí strážníci v zaparkovaném vozidle v Českých Zlatníkách na Mostecku. Z vraždy byli obžalováni chlapcova matka Antonie Stašková a její partner Pavel Grepl.
  • Leden 2008:
    Policie zadržela třiadvacetiletého muže z Mikulčic na Hodonínsku podezřelého ze zabití dvouměsíční dcery. Muž tvrdil, že dítě zemřelo po pádu z přebalovacího pultu. Při výslechu přiznal, že plačící dítě udeřil do hlavy.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.