Kubíka (†9) udusil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kubíka (†9) udusil!

Fotografie
Fotografie (internal)

HAVL. BROD – Pedofilní zrůda Antonín Novák (43) se krví Jakoubka Šimánka (†9) nepotřísnil. I když policie uvalila na podrobnosti případu zavražděného hocha informační embargo, Aha! zjistilo, jak vrah svou oběť sprovodil ze světa. „Chudáka nejprve znásilnil a pak udusil,“ potvrdil Aha! dobře informovaný zdroj. Novák se zachoval jako většina vraždících pedofilů.

„Většinou je uškrtí. Je to pro vraha nejjednodušší, protože děcko je slabé a nemá sílu se ubránit. Kdyby ho zabil nožem nebo utloukl, ví, že se může umazat jeho krví. Uškrcení je nejjednodušší způsob, aby na sobě nezanechal stopy,“ objasnil bývalý policejní rada Miloslav Dočekal.

Kubík musel před smrtí velmi trpět. Podle odborníků je zadušení horší, než když pachatel oběť uškrtí. Při škrcení se obvykle přetne tepna vedoucí do mozku a napadený rychle upadá do bezvědomí. Při dušení se ale vyděšený Jakub dlouhé vteřiny možná minuty marně bránil a smrt přicházela mnohem pomaleji.

Slovák vraždu Kubíka zřejmě neplánoval. Avšak v okamžiku, kdy ukojil svoje zvrhlé sexuální touhy, mu došlo, že školák může vše vyzradit. Chlapec mu prý dokonce pohrozil, že to doma řekne. To se mu stalo osudným.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.