Bývalá tchyně slovenského pedofila: Je to netvor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bývalá tchyně slovenského pedofila: Je to netvor!

Margita Hanzelová
Margita Hanzelová (Nový Čas)

REVÚCA – Nejen pedofilní úlety, i majetkové trestné činy má za sebou Antonín Novák, který nyní čeká na soud za znásilnění a vraždu malého Jakuba (†9). V roce 2006 ve slovenské Revúci se totiž rozvedl se svou třetí manželkou.

Nejen pedofilní úlety, i majetkové trestné činy má za sebou Antonín Novák, který nyní čeká na soud za znásilnění a vraždu malého Jakuba (†9). V roce 2006 ve slovenské Revúci se totiž rozvedl se svou třetí manželkou. Připravil ji o byt a zanechal po sobě obrovské dluhy. Zřejmě kvůli zálibě v hracích automatech.

„Je to netvor. Kdyby se sem vrátil, sebrala bych nůž...,“ brunátní ještě teď jeho bývalá tchyně Margita Hanzelová. Její dcera nyní musí pracovat v Anglii, aby všechny dluhy splatila...

„V minulosti se léčil na psychiatrii v Plešivci. Tam se seznámil s mojí dcerou. Za vším viděl jenom peníze. Když to dcera zjistila, bylo už pozdě. Všude nadělal dluhy. Ona přišla o byt a on utekl,“ dodává Hanzelová.

To, že by se její bývalý zeť zajímal o malé chlapce, si nevšimla. I když... „Některé jeho tahy na našeho vnuka se mi zdají zvláštní. Když našemu Lukášovi bylo třináct let, ležel s ním v posteli a dotýkal se ho,“ vypráví Hanzelová.

Podle slovenského deníku Nový Čas byl Novák ženatý celkem třikrát. S první manželkou prý měl dítě, které zemřelo hned po porodu.

Co má na svědomí...
  • Září 1999: Vlákal chlapce do sklepa pod záminkou, že mu ukáže motorku. Osahával ho na intimních místech a poté ho odvedl do svého bytu. Když chlapec močil, chytil mu pohlavní úd a třásl s ním.
  • Červenec 2000: Za pohlavní zneužívání nezletilého chlapce vyfasoval 4,5 roku. Soud mu nařídil protialkoholní a sexuologické léčení. Už tehdy psychologové varovali, že Novákův pobyt na svobodě je ze sexuologického hlediska nebezpečný.
  • Prosinec 2002: Soud zamítl jeho žádost o propuštění z ochranného sexuologického a protialkoholního léčení. Důvod? Podle odborníků prý ještě nesplnilo účel.
  • Březen 2004: Byl propuštěný na svobodu, trest uplynul.
  • Prosinec 2006: Kvůli podezření z ekonomických trestných činů (spáchal je na Slovensku) po něm bylo vyhlášeno policejní pátrání v rámci schengenského prostoru.
  • Květen 2008: V Havlíčkově Brodě nalákal malého Jakuba na počítačové hry. Pak ho znásilnil a zabil.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.