Paroubek je víc sexy! Anketa čtenářů Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paroubek je víc sexy! Anketa čtenářů Aha!

PRAHA – Je to prostě chlapák! Šéf ČSSD Jiří Paroubek (55) má prý víc než jen sexy mozek, jak to tvrdí jeho manželka Petra (34). Podle čtenářů Aha! je i jeho postava ucházející.


Hlasovalo: 11 974 lidí
Většina je pro šéfa ČSSD!

Alespoň to vyznělo z ankety, na níž mohli na stránkách www.ahaonline.cz vybírat mezi fotkami Paroubka v upnutých trenkách na jeho chatě a stejně polonahého foto- reportéra Aha! Josefa Maška, který snímky politika pořídil.

A jak účastníci ankety vnímají postavu šéfa ČSSD? „Chlap musí být trošku oplácaný, jinak je to jen oteklá nit…“ uvedl čtenář píšící pod zkratkou Jo. Radim Mynář se dokonce odvážil k charakteristice »mužné tělo«. Čtenářka Kačka zas v hodnocení vzala za svůj názor Petry Paroubkové. „Když Jirka má tak sexy mozek, musím tedy hlasovat pro něj. Reportér je hezký, ale já jsem přes ty sexy mozky,“ napsala. Paroubek dostal ale i nějaká doporučení k práci se svou postavou. „I když by pan Paroubek mohl zhubnout aspoň 15 kg, tak určitě je mi jeho postava sympatičtější než klučičí,“ poznamenala účastnice ankety Marcela.

Ne všechny názory byly ale tak obdivné. „Pokud jsem veřejně činná osoba, musím se podle toho chovat i v soukromí! Trenky a nahé tělo vyloženě volá po snímku do bulváru. Je v politice dost dlouho, aby to věděl... Žádný jiný vysoký politik není až takový buran… Trenkoslipy jsou nevhodné jak u Jirky Paroubka, tak u Jirky z Horní Dolní,“ uvedl čtenář, kterých se schoval pod pseudonym Aja.

Sám Jiří Paroubek výsledky ankety odmítl komentovat…

Kliknutím zvětšete


Autor: (ex)
Foto Aha! – Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.