Policie hledá vraha obchodníka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Policie hledá vraha obchodníka

Tohoto muže nyní policie hledá.
Tohoto muže nyní policie hledá. (Policie ČR)

Č. BUDĚJOVICE – Policii se stále nepodařilo dopadnout vraha muže (†36) z Benešovska, jehož tělo se našlo 1. dubna nedaleko obce Záblatí. Právě zde má chalupu moderátor Leoš Mareš.

Policie nyní prosí veřejnost o pomoc. Hledá svědka, který by mohl podle vyjádření kriminalistů zásadně přispět k objasnění případu.

Zavražděným byl muž ze středních Čech, který pracoval jako obchodní zástupce firmy zabývající se prodejem motorových olejů. V osudný den dopoledne se pohyboval na Českobudějovicku a Českokrumlovsku, kde měl obchodní jednání. Odpoledne ve 13.30 ještě absolvoval pracovní schůzku v Třeboni. Tam byl naposledy viděn živý. Už za další hodinu jeho tělo našel svědek v trávě u lesa. Muž byl zřejmě zastřelen. Policie našla i jeho Škodu Octavii s pražskou značkou, která byla odstavena u Lomnice nad Lužnicí. Zavražděného tedy vrah musel na místo, kde bylo jeho tělo objeveno, odvézt.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.