V rojnici hledali matku mrtvého novorozeněte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V rojnici hledali matku mrtvého novorozeněte

Novorozeně leželo v korytě řeky Moravy zaklíněné mezi kameny zhruba čtyři měsíce.
Novorozeně leželo v korytě řeky Moravy zaklíněné mezi kameny zhruba čtyři měsíce.

SPYTIHNĚV – Třicet policistů se včera v korytě řeky Moravy účastnilo další pátrací akce. Na koních, ve člunech a po vlastních nohou hledali ve Spytihněvi na Zlínsku jakékoliv indicie, které by jim pomohly v řešení případu mrtvého novorozeněte.


To našel v pátek v podvečer náhodný kolemjdoucí v řece Morava.

„Policisty jsme rozdělili do různých stanovišť, které prohledávají. Celkem se jedná o devítikilometrový úsek,“ sdělil velitel akce Pavel Málek. Nechtěl ale prozradit, co přesně třicetičlenná rojnice hledá. „Ze strategických důvodů,“ objasnil jeden z policistů. Podle dostupných informací ale účelem pátrací akce bylo najít matku. „Stále apelujeme na svědky, kteří si všimli něčeho podezřelého. Třeba rodičky, která se po porodu pohybuje bez dítěte. Pomoc by ale mohl poskytnout i zdravotnický personál, pokud ženu po porodu ošetřoval,“ dodala mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.

Pátrací akce ale zatím žádná nová zjištění nepřinesla. „Bohužel jsme nenašli nic, co by nám pomohlo. Je možné, že pátrací akci zopakujeme,“ sdělil velitel akce.


Autor: (lv)
Foto pro Aha! – Michal Vlček

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.