Nová milenka premiérova rádce Dalíka: Bojuje s bulimií? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová milenka premiérova rádce Dalíka: Bojuje s bulimií?

Premiérův poradce Dalík se s milenkou Veronikou Holečkovou poprvé ukázal na sobotním plese ODS na pražském Žofíně.
Premiérův poradce Dalík se s milenkou Veronikou Holečkovou poprvé ukázal na sobotním plese ODS na pražském Žofíně.

PRAHA – Veronika Holečková (29), nová milenka poradce premiéra a vlivného lobbisty Marka Dalíka (33), je prý bulimička! Alespoň to tvrdí zdroj Aha! z blízkého okolí Holečkové. Holečková se také velmi dobře zná s prezidentem Klausem.


A říká: Klaus je můj starší kamarád!

Náš zdroj tvrdí, že Holečková trpí poruchou příjmu potravy – bulimií. „Když jde na oběd, vždy si pak odskočí na záchod. Tam ze sebe jídlo zas dostane,“ říká zdroj.

Atraktivní blondýnce může milenecký poměr se všemocným Dalíkem pomáhat i v práci. Ve společnosti Telefónica O2 je totiž obchodní zástupkyní pro regionální státní správu. Pro firmu dojednává zakázky třeba i pro městské části, které ovládá ODS. A tam jí může být známost s Dalíkem, který má svoje dlouhé prsty takřka všude a v ODS má obrovskou moc, hodně užitečná.

Zajímavá je i dobrá známost Holečkové s Václavem Klausem. „Na sobotním plese ODS se s ním velmi dobře bavila. Řekli si, že si zavolají. Asi před třemi lety se vídali dost často,“ říká náš zdroj.

„Je to můj starší kamarád,“ říká prý o Klausovi sama Holečková. O vztahu k prezidentovi ani k Dalíkovi včera Holečková nechtěla nic říct. „Já myslím, že to nebudu komentovat,“ odsekla včera na dotaz Aha! a zavěsila. Nepodařilo se získat ani vyjádření Marka Dalíka.


Autor: (pol)
Foto Aha! – Josef Mašek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.