OSTUDA! Šéf ČSSD Jiří Paroubek: Dlužil sedm nájmů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

OSTUDA! Šéf ČSSD Jiří Paroubek: Dlužil sedm nájmů!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek

PRAHA (pol) – Tak to je tedy, panečku, ostuda! Šéf ČSSD Jiří Paroubek nezaplatil sedm nájmů za byt ve Stodůlkách, kde teď bydlí jeho syn Jiří! Dluh celkem dělal 28 000 Kč!


Paroubek také před časem tvrdil, že hypotéku ve výši 22 000 Kč měsíčně za zmíněný byt bude platit jeho syn – opak je ale pravdou! Pořád všechno platí sám šéf ČSSD!

„V bytě ve Stodůlkách sice bydlí Jirka junior, ale všechny náklady pořád platí jeho táta. Na placení nájmu ale jaksi pozapomněl, a to celých sedm měsíců. Až po mnoha urgencích jeho exmanželky Zuzany ho zaplatil. Žádost o zaplacení nájmu přišla k nám do Lidového domu asi před čtrnácti dny,“ řekl deníku Aha! zdroj ze sídla ČSSD. Vyjádření Jiřího Paroubka, který je s manželkou Petrou v Sýrii, se včera získat nepodařilo.

Zajímavé také je, že Paroubek za syna prý pořád všechno platí – hypotéku 22 000 Kč, nájem 4000 Kč (poplatky za úklid, fond oprav atd.) i telefon – dohromady asi 30 000 Kč měsíčně. „Teď mu ale táta vyhrožoval, že si všechno začne platit sám. Jirkovi se do toho ale nechce. Má rád peníze,“ říká jeden z kamarádů Paroubka juniora. Ten přitom jako expert »přes počítače« vydělává přes 100 000 korun měsíčně.

Šéf ČSSD přitom před časem tvrdil, že si uvedené věci bude syn platit sám. Tehdy byl v nemilé finanční situaci. Nebylo jasné, kde bere s poslaneckým platem 47 000 Kč čistého na zaplacení dvou hypoték a dalších výdajů. Část svých výdajů proto »přehodil« na syna. Jak se ale ukazuje, vše zůstalo při starém…


Foto Aha! - Marek Pátek, ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.