Rekord! Zamilované páry se líbaly: 12 kilometrů nad zemí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rekord! Zamilované páry se líbaly: 12 kilometrů nad zemí!

Valentýnské líbání si na palubě letadla do Říma užily všechny zamilované páry.
Valentýnské líbání si na palubě letadla do Říma užily všechny zamilované páry. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

ŘÍM/PRAHA – Polibky 12 kilometrů nad zemí! Doslova v nebi byly tisíce párů, které se na svatého Valentýna políbily přímo na palubě letadel společnosti Sky Europe Airlines. Netradiční oslavou svátku zamilovaných lidé vytvořili světový rekord v počtu polibků ve vzduchu.

Polibky 12 kilometrů nad zemí! Doslova v nebi byly tisíce párů, které se na svatého Valentýna políbily přímo na palubě letadel společnosti Sky Europe Airlines. Netradiční oslavou svátku zamilovaných lidé vytvořili světový rekord v počtu polibků ve vzduchu.

Vysoko v oblacích se líbali skoro všichni. Valentýnskému veselí podlehl steward s letuškou, páry, které si vyrazily na výlet do Říma, a dokonce i italské turistky, které neodolaly a pokus o rekord líbáním podpořily. Zájem byl velký i proto, že každý, kdo si dal velkou pusu, dostal od letecké společnosti letenku na další let zdarma.

Mezi nadšenými páry byla i herečka Dominika Kadlčková, která věnovala přátelský polibek svému kamarádovi, stylistovi Kájovi Pavlíčkovi.

Během letů zamilovaní cestující dostali i čokoládová srdíčka a za líbací rekord jim poděkoval kapitán letadla. „Děkujeme, že jste přinesli polibky a lásku i do vzdušného prostoru,“ dodal šéf letadla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.