Topolánková: Nový chlap? A Havel poprvé na veřejnosti... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Topolánková: Nový chlap? A Havel poprvé na veřejnosti...

Pavla Topolánková se tvářila vážně a před novináři doslova utíkala.
Pavla Topolánková se tvářila vážně a před novináři doslova utíkala. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – To je překvapení! Na slavnostní premiéru hry Višňový sad v Divadle na Vinohradech dorazila včera večer manželka premiéra Mirka Topolánka Pavla po boku neznámého muže! A statný chlapík před blesky fotoaparátu skrýval tvář.

To je překvapení! Na slavnostní premiéru hry Višňový sad v Divadle na Vinohradech dorazila včera večer manželka premiéra Mirka Topolánka Pavla po boku neznámého muže! A statný chlapík před blesky fotoaparátu skrýval tvář.

Velký zájem vyvolala Pavla Topolánková hlavně tím, jak podezřele nenápadně se pokoušela do divadla proklouznout. Nejprve se svým společníkem přijela až před vchod, když ale zjistila, že před ním stojí novináři, nechala se odvézt za budovu. Tam auto zaparkovalo a ona se pokusila dostat do divadla nejprve zadním vchodem, který byl ale zavřený. V elegantních černých šatech, lodičkách a s nervózním výrazem ve tváři tedy rychle oběhla budovu, prokličkovala mezi auty a konečně vběhla dovnitř. Za ní se později vynořil i tajemný neznámý, který ale před fotografy neustále skrýval tvář a klopil oči. Jestli je pohledný muž opravdu milencem Pavly Topolánkové zatím není jisté, jeho podivné chování je ale opravdu podezřelé!

Mnohem klidněji se na slavnostní akci choval exprezident Václav Havel, který si po dvou týdnech strávených v nemocnici a domácí léčbě poprvé vyrazil do společnosti, aby podpořil svou ženu Dagmar, která má ve hře hlavní roli. Havel sledoval premiéru v jedné z lóží a na závěrečnou děkovačku poslal své ženě kytici žlutých růží. Vystoupení si opravdu užíval, neustále se usmíval, nadšeně gestikuloval a vtipkoval. Zaplněné hlediště plné celebrit bouřlivě tleskalo, v hledišti zasedla i první dáma Livia Klausová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.