Hledáte maximálně výkonný smartphone? Nové vivo X100 Pro posouvá hranice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hledáte maximálně výkonný smartphone? Nové vivo X100 Pro posouvá hranice

 (vivo)

Nový model X100 Pro od společnosti vivo přináší revoluční technologické inovace, které mění mobilní průmysl a posouvají hranice možností uživatele chytrých telefonů. S kombinací nejnovějšího obrazového čipu V3 a výkonného procesoru Dimensity 9300 nabízí smartphone hlavně ohromující výkon.

Dvojice vlajkových čipů zajišťuje hladký chod aplikací a multitasking bez kompromisů. Procesor Dimensity 9300 s osmi jádry představuje obrovský výkonnostní skok oproti svému předchůdci. Tento výkonný procesor umožňuje uživatelům vychutnat si plynulé a rychlé používání telefonu. Oproti předchůdci přináší až 40% nárůst výkonu na všech jádrech s vyšším taktem a zároveň i maximální efektivitou. V útrobách Vivo X100 Pro se navíc nemusíte bát toho, že by i maximální využití výkonu způsobovalo přehřívání. Novinka efektivně odvádí teplo a výkon budete mít k dispozici vždy, když ho nejvíce potřebujete.

 

Nejen pro potřeby hráčů je také součástí Dimensity 9300 nový grafický čip, o téměř polovinu výkonnější než u předchozí generace Dimensity. I v jeho případě pak došlo k zvýšení efektivity a zajišťuje, že na hráče s vivo X100 Pro čekají hodiny zábavy v maximální kvalitě, navíc i s podporou technologií ray-tracing, která ještě nedávno byla dostupná jen na výkonných počítačích i konzolích. Svět mobilního hraní se ale neustále posouvá kupředu.

Dlouhodobá výdrž baterie

Jednou z klíčových vlastností X100 Pro je jeho výdrž baterie a nabíjecí schopnosti. Výše zmíněný výkon by totiž nebyl příliš dobrým sluhou, pokud by ho dokázal smartphone poskytovat jen chvíli a omezovala ho baterie. V ten moment ale přicházejí na řadu inovace! Díky průlomům technologií rekonstrukce negativní elektrody, lisování elektrod za studena a procesu leptání mikrometrickým laserovým polem nabízí telefon 8,3procentní nárůst celkové energetické hustoty oproti předchozím generacím. S kapacitou 5 400 mAh a podporou bezdrátového nabíjení FlashCharge a až 100W nabíjení FlashCharge Dual-Cell si uživatelé mohou být jisti, že telefon bude vždy připraven k použití. V kombinaci se zmíněnou efektivitou výkonu telefonu se rozhodně nemusíte bát využívat jeho schopnosti skutečně naplno.

Vynikající displej s vysokým počtem funkcí

LTPO displej s šetřením zraku a větší zobrazovací plochou přináší vylepšený zážitek ze sledování obsahu. Displej dosahuje lokálního maximálního jasu až 3 000 nitů, což zajišťuje skvělou viditelnost i za jasného slunečního světla. Díky funkcím šetření zraku je zároveň minimalizována únava očí při sledování videí, hraní mobilních her, psaní sms zpráv, čtení a celkově během dlouhodobém používání telefonu.

Zbrusu nový a vylepšený operační systém

Nový operační systém Funtouch OS 14 přináší novému modelu X100 Pro plynulejší výkon, širší možnosti personalizace a lepší zabezpečení. Můžete očekávat vylepšený uživatelský zážitek a bezpečnější prostředí pro své osobní údaje. Proto je Funtouch OS 14 jedním z nespolehlivějších a nejlepších operačních systémů na trhu.

Celkově model X100 Pro od společnosti vivo přináší komplexní sadu funkcí a technologií, které splní potřeby i nejnáročnějších uživatelů. Se špičkovým výkonem, dlouhou výdrží baterie, vylepšeným displejem a operačním systémem představuje tento telefon zcela novou úroveň mobilního zážitku. Novinka vivo X100 Pro je u prodejců dostupná za doporučenou maloobchodní cenu 26 999 korun.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.