Pes, který
vstal z hrobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pes, který
vstal z hrobu!

Zubožený pejsek měl mnohočetná zranění.
Zubožený pejsek měl mnohočetná zranění. (Foto Facebook/Unie práv zvířat)

Kriminalisté na Olomoucku šetří otřesný případ týrání psa. Někdo ho postřelil do hlavy, a pak pohřbil na skládce. Podařilo se ho ale jako zázrakem zachránit!

O případu informovala na Facebooku Diana Šlechtová, předsedkyně spolku Unie práv zvířat. „Pejska našel pán při venčení svého psa na skládce hlíny. Byl úplně zbědovaný, zablácený, vysílený a těžce poraněný. ležel schoulený v blátě a sotva se hýbal,“ informovala Šlechtová s tím, že pejskovi z obou očí tekla krev.
S pánem pejska odvezli na veterinu, kde se zjistilo, že krev na hlavě způsobilo pět diabolek ze vzduchovky z bezprostřední blízkosti.

„Bezcitná zrůda se rozhodla psa zakopat. Ani ve snu ho nenapadlo, že je jen v bezvědomí. a ani se nenamáhal ho zakopávat nějak hluboku,“ popsala předsedkyně.
Ta podle čipu zjistila, že pejsek se jmenuje Benny. „Podle dostupných informací je ale jeho majitelka drogově závislá,“ doplnila Šlechtová, která o den později informovala, že pejsek je z nejhoršího venku i díky narychlo vybraným financím od dárců. „Už se sám postavil, vyčůral a najedl se,“ dodala.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.