Nejlepší seriály roku 2023 odhaleny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejlepší seriály roku 2023 odhaleny!

 (Promo-codes.cz)

Blíží se konec roku a s ním i pravidelné bilancování. Jste-li fanoušky kvalitní televizní zábavy a každou chvíli se poohlížíte, co nového zhlédnout, pak je náš výběr pěti nejlepších seriálů roku 2023 právě pro vás!

Seriálů se točí neskutečné množství. Někdy tak může být obtížné se v přehršli seriálové zábavy zorientovat a vybrat kvalitní kousky, které vtáhnou do děje i obohatí diváka, a jejich sledování tak nebude jen ztráta času. Pojďme se s rokem 2023 na poli seriálové zábavy rozloučit důstojně a představit si nej seriály, které dokazují, že se stále najdou nároční diváci, kteří ocení svéráznou, ambiciózní a prostě jinou televizní zábavu.

Důvodů k oslavě se najde i více – například skutečnost, že český divák také si také stále častěji uvědomuje práva autorů stojících za vznikem filmové a televizní produkce, a proto jim není zatěžko předplatit si streamovací služby online, namísto toho, aby vyhledávali filmy a seriály ke zhlédnutí na neoficiálních pirátských stránkách. Ceny předplatných mohou navíc výrazně klesnout s využitím slevových kuponů dostupných na promo-codes.cz – slevové platformě s aktuálními slevami na spotřební zboží i služby.

Níže uvedený výběr pěti TOP nejlepších seriálů roku 2023 je namíchán tak, aby uspokojil každého diváka – ať už vyhledává akční až hororové scény, humorné konverzační oddechovky, fantasy příběhy nebo silné drama ze současné společnosti.

1. The Last of Us (HBO Max)

Na tvorbě tohoto seriálového klenotu oceňovaného nejen samotnými diváky, ale i kritikou, se podíleli tvůrci původní videohry, z níž toto seriálové drama HBO vychází. Vše lze sledovat za zvýhodněnou cenu, pokud se vám podaří získat HBO Max voucher za založení účtu.

Čím to, že se seriálová novinka zařadila mezi nejlepší seriály 2023? Recept je jednoduchý – tvůrci vzali původní zdrojový materiál a doplnili jeho základní strukturu. Vznikl tak seriál o katastrofálních následcích pandemie, který se dostal na televizní obrazovky ve chvíli, kdy většina lidí byla připravena přestat myslet na viry a vakcíny, a přesto dokázal zaujmout širokou veřejnost. A to z toho důvodu, že je jakousi „charakterovou studií“, která ukazuje, jak hluboce se lidé potřebují v nejhorších časech a jejich následcích.

2. Hacks – 2023 (HBO Max)

Mezi nejlepší seriály na HBO se řadí i tento kousek, který dává nahlédnout do komplikovaného vztahu mezi stárnoucí mentorkou – legendární komičkou Deborou – a její mladou scénáristkou. Výsledkem je velmi vtipná lahůdka, která potěší chytrým humorem a také schůdnou půlhodinovou stopáží. Pro všechny, co se chtějí upřímně zasmát!

3. Zaklínač (Netflix)

Pro milovníky fantasy je tu další série, která se probojovala mezi nej seriály tohoto roku. Jedná se o seriálovou adaptaci oblíbené knihy, která v originále vyšla pod názvem „The Wither“. Zaklínač Geralt je lovec příšer a vyvrhel, který se straní světu lidí. Tento divácky velmi úspěšný seriál z dílny Netflixu čekají další série, a zatím je trend stoupavý – druhá byla ještě lepší než první!

4. Berlin – 2023 (Netflix)

Také vás zarmoutilo, když skončila poslední minuta seriálu Papírový dům (Money Heist)? Netruchlete! Je tu více než povedený spin-off. Postava a největším charismem, kterou diváci milovali – Berlin – má vlastní seriál, který sleduje události před vykradením první banky.

Na tvorbě se navíc podíleli stejní tvůrci, kteří stojí za již zmiňovaným Papírovým domem. To zní jako hodně dobrá kombinace. A také, že ano! Ještě propracovanější loupež v kulisách Paříže. Slevové kódy Skylink navíc umožňují dlouhodobé sledování seriálů online za zvýhodněné ceny.

5. Boj o moc (HBO Max)

Naši pětku TOP seriálů tohoto roku zakončíme tímto satirickým počinem opět z dílny HBO. Jedná se o sondu do současné společnosti bohatých a mocných. Sledování rodiny mediálního magnáta je hluboce zábavné, sprostě vtipné a nečekaně dojemné. Kdo po stárnoucím patriarchovi zdědí jeho rozsáhlý majetek? Navzdory skvěle připravenému plánu nástupnictví se kvůli magnátovým záměrům rozhoří válka mezi rodinnými příslušníky. Velmi vtipná záležitost, která vás donutí hltat jeden díl za druhým, dokud nezačne svítat!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.