Naivku probralo až palivo do tryskáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Naivku probralo až palivo do tryskáče!

Soukromý tryskáč už nepřiletí...
Soukromý tryskáč už nepřiletí... (Foto ara)

Nejen peníze na vykoupení ze služby, poštovné a další věci chtěl po starší ženě z Jeseníka údajný lékař z mise OSN. Požádal ji o nemalou částku na palivo do tryskáče, což jí probudilo.

Žena se loni na podzim seznámila na sociální síti s mužem, který tvrdil, že je íránský lékař vyslaný na misi OSN v Pákistánu. Muž slíbil společný podzim života, ale aby mohl slibu dostát, požádal o peníze na vykoupení se z mise a další věci.

Roztoužená samička mu ochotně naposílala zhruba padesát tisíc korun. Už se schylovalo k svatbě, když muž požádal o sto tisíc na benzin do soukromého tryskáče, kterým by prý za ní přiletěl. „V tu chvíli ženě došlo, že jde patrně o podvodníka, žádné peníze už neposlala a případ nahlásila na policii,“ sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že takový případ kriminalisté v Olomouckém kraji ještě nezaznamenali.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.