Rvačku chuligánů zatrhli těžkooděnci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Rvačku chuligánů zatrhli těžkooděnci

Policisté zkontrolovali 55 lidí.
Policisté zkontrolovali 55 lidí. (Foto PČR)

Chtěli si navzájem rozbít ústa, plánová bitka fotbalovým fanouškům na Novojičínsku tentokrát nevyšla. Spolu s několika desítkami nažhavených rváčů dorazila na místo i policie a bitku v polích jim hned v zárodku zatrhla.

Bez ohledu na déšť, bláto a teploty jen lehce nad nulou se chuligáni z Polska chtěli utkat kousek od Heřmanovic u Oder. „Jednalo se o fanoušky dvou klubů ze zahraničí,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Jiroušková. Zásahová a pořádková jednotka, policisté se psy, cizinecká policie a kriminalisté zakročili už ve chvíli, kdy se na místo začaly sjíždět dodávky se zhruba padesátkou mužů.

Jejich oblečení naznačovalo, že se chystají ke rvačce. Policisté zkontrolovali 55 osob a na osobní svobodě omezili 17 z nich, dodala mluvčí. Fotbalové fanoušky pak eskortovali na služebnu kvůli zjištění totožnosti. Odcházeli z ní s pokutou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.