Grázlové zmlátili revizora! Stovky napadených za 2 roky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Grázlové zmlátili revizora! Stovky napadených za 2 roky

Útok se odehrál na této zastávce.
Útok se odehrál na této zastávce. (Foto Aha! – Michal I. Volf)

Ústeckou MHD terorizují agresivní cestující. Během dvou let jich místní dopravní podnik (DP) napočítal několik stovek. Naposledy před pár dny partička neplnoletých výrostků zmlátila v ústecké MHD dvojici revizorů.

Surový útok se odehrál na autobusové zastávce Svádovský. Když revizoři požadovali po omladině, aby jim ukázala platné jízdní doklady, se zlou se potázali. Nezletilí grázlové se na ně bez váhání vrhli. Útok byl tak brutální, že jeden ze zaměstnanců DP skončil na neschopence. Případ řeší policie.

„Požádali jsme o stažení kamerových záznamů, které budeme vyhodnocovat. Zároveň pátráme po možných útočnících. Bohužel v tuto chvíli je popis těchto osob velice obecný,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Právě kvůli bezpečnosti se od ledna lidé dostanou do autobusů a trolejbusů už jen předními dveřmi.

Přečtěte si
AHel
10. 11. 2023 • 13:32

To je ta propagovaná volná výchova, dítě může všechno, když někdo něco řekne o výchovném pohlavku, zákazu atd. tak je v očích horší než gestapák....a je to tady!!!! Seřezat je jako koně, nucenou fyzicky namáhavou brigádu a hoši se vzpamatují, jak se budou chovat za 5 let.... rostou pod šibenici!!!!! děkuji nechci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.