Výsměch Streisandové kvůli nosu! Řekla, proč nešla na plastiku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Výsměch Streisandové kvůli nosu! Řekla, proč nešla na plastiku

Streisandová s manželem Jamesem Brolinem
Streisandová s manželem Jamesem Brolinem (profimedia.cz)

Filmový a hudební průmysl je nekompromisní, stejně jako diváci a fanoušci. Jakmile se před reflektory objeví někdo, kdo nesplňuje hollywoodské standardy krásy, většinou mu to dá okolí jasně najevo. Své o tom ví i herečka a zpěvačka Barbra Streisandová (81), které bez estetických úprav nedávali v showbyznysu příliš šancí. Ona ale všechny skeptiky vyvedla z omylu.

Kvůli výraznému nosu a lehkému předkusu se na ni dívali skrz prsty. Ona nechápala. Pěvecky předváděla již od útlého věku neuvěřitelné výkony, a tak si nejprve myslela, že jde hlavně o její schopnosti, nikoli vzhled. „Říkala jsem si, to jako můj talent nestačí?“ píše ve své biografii My Name Is Barbra (Jmenuji se Barbra, pozn. red.). Zpěvačka a herečka navíc rysy svého obličeje jako vadu na kráse nevnímala.

Zatímco herečka Jennifer Greyová (63), známá především díky filmu Hříšný tanec, podstoupila úpravu nosu, Barbra o estetických zákrocích nikdy neuvažovala. Když se navíc vezme v potaz skutečnost, že po operaci nosu přestala být Greyová obsazovaná a zákroku později litovala, lze usuzovat, že rozhodnutí Barbry nezbavovat se toho, co ji dělá unikátní, bylo správné.

Jako zpěvačka navíc nechtěla, aby úprava nosu jakkoli zasáhla do jejího zpívání. Což se mohlo stát... „Byl by to příliš velký risk. Kdo mohl tušit, co to udělá s mým hlasem? Lékař mi jednou řekl, že mám vychýlenou nosní přepážku, možná proto můj hlas zní tak, jak zní,“ cituje zpěvačku server lifee.cz. Ačkoli by na sobě nic neměnila, kritiku vzhledu nepřijímala nikdy dobře.

Zrodila se hvězda • trailer původního filmu z roku 1976

Video se připravuje ...

Jakmile pochopila, že talentem názory některých nevykompenzuje, přestala se o slova široké veřejnosti zajímat. „Jakmile se proslavíte, stane se z vás veřejný majetek. Jste objektem zkoumání, fotografování, analýz, rozpitvávání... A v polovině případů nepoznáváte tu osobu, kterou máte být vy. Proto se snažím o sobě nic nečíst,“ píše ve své biografii Jmenuji se Barbra.



Přečtěte si
AliAlice
10. 11. 2023 • 15:49

AHel... ten její fantastický sametový hlas, no a ten nos k ní patří !!

AHel
10. 11. 2023 • 13:35

Mě se vždy líbila....jinaká, svým způsobem jinak dokonalá. Krásná gesta, ruce, úsměv.... prostě osobnost, smysl pro humor....nádhera.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.