Bluetooth? To má každý… Tenhle iPhone má zub z T-Rexe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Bluetooth? To má každý… Tenhle iPhone má zub z T-Rexe!

IPhone má v sobě zub T-Rexe
IPhone má v sobě zub T-Rexe (Foto Caviar, scom)

Milovníci historie zajásají, byť jejich peněženka zapláče. Mezinárodní společnost Caviar proslulá úpravami nejrůznějších přístrojů na míru, představila »Stroj času«. Nazývá tak nový iPhone 15 osazený celou plejádou historických artefaktů!

Jako by nestačilo, že nejnovější iPhone 15 vyrobila firma z 24karátového zlata, navíc v něm najdeme část zubů bájných tvorů megalodona, T-Rexe a mamuta, ale také kusy římského oštěpu, švédské kulky z 18. století či úlomek meteoritu, který je starý jako Země sama! „Je to první stroj času na světě, vezme vás na 4,5 miliardy dlouhý výlet do historie,“ láká Caviar na svém webu. „Čerpá energii z několika tajemných artefaktů. Můžete být svědky zrodu planety Země a dotknout se jejích skrytých pokladů.“

Mamutí cena

A na kolik, že si svůj kousek cení? Cenovka vyrazí dech – hodnota telefonu, jehož byly, respektive budou podle konkrétního přání úpravy zákazníků vyrobeny jen tři exempláře (mohou si vybrat z různých verzí iPhonu 15, firma nabízí také úpravu pro iPhone 14), je skoro 2,5 milionu korun!

Levnější verze

V kolekci Rarities jsou i zjednodušené kousky. Kdo by stál třeba »jen« o úlomek zubu T-Rexe a oko z čistého jantaru, může si pořídit tento Tyrannophone, který vyjde jen na 9860 dolarů, tedy skoro 228 tisíc korun (za iPhone 15 Pro Max 1 TB).

Víte, že…?

V telefonu je také část iPhonu 2G, tedy vůbec první generace tohoto zařízení. Dnes už vskutku historický kousek...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.