Mrtvou našel na hřbitově: Přivezl ji zabiják z Rakouska?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mrtvou našel na hřbitově: Přivezl ji zabiják z Rakouska?!

Tady byla žena nalezena.
Tady byla žena nalezena. (Foto Policie ČR)

Tělo zavražděné ženy objevil v sobotu kolem poledne turista na hřbitově v Pohoří na Českokrumlovsku, nedaleko česko-rakouské hranice. Podle kriminalistů ji zbavil života její známý.

Jak se tělo na hřbitov v Čechách dostalo, není zatím jasné. „Kriminalisté nařídili soudní pitvu,“ uvedl policista Jiří Matzner. Rakouští muži zákona včera dopoledne rozjeli na jejich straně hranice mohutnou pátrací akci po muži, který by měl mít smrt ženy na svědomí.

Německý server Kronen Zeitung napsal, že obětí má být majitelka (†39) jezdecké školy, kterou muž nejspíš zastřelil. Policisté prosí o pomoc veřejnost. Hledají každého, kdo se od čtvrtka do soboty pohyboval v Pohoří, zvláště kolem hřbitova a na silnici vedoucí až k hranici. „Uvítáme záznamy z palubních kamer i fotografie od výletníků,“ žádal Matzner. Svědci mohou volat na linku 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.