Uklidňoval recidivistu, dostal nůžem do žeber | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Uklidňoval recidivistu, dostal nůžem do žeber

Robert J. sedí ve vazební věznice.
Robert J. sedí ve vazební věznice.  (Foto Aha! – K. Janeček)

Zamordovat mohl u vchodových dveří v ostravské Vítkovické ulici Jaroslava D. (43) recidivista Robert J. (43). Za to, že mu vytkl řev, kterým budil nájemníky, mu dal tři rány nožem pod žebra. Mohly být smrtelné.

„Štvalo mě, že se hodinu po půlnoci tak rozkřikuje a jen jsem chtěl, aby se klidnil. Říkám, ať se mnou jde na férovku, a už jsem měl v sobě zabodnutý zavírák, ležel jsem v krvi na zemi. Stačil centimetr, byl jsem mrtvý,“ popsal včera u soudu útok napadený.

Že do neznámého kolemjdoucího vrazil nejméně třikrát krát čepel, sám obžalovaný ohrožený sazbou 18 let nepopřel. Jen tvrdil, že muže zabít nechtěl. „Měl jsem v sobě pervitin. Bodnout jsem ho musel, utekl jsem potom, ale pokus o vraždu to nebyl,“ hájil se. V případu promluví příště další svědci.

Přečtěte si
hejhej
22. 10. 2023 • 09:04

Podle fotky . jasné. Ti neumějí normálně mluvit, jenom řvát, ať jsou kdekoliv i když nejsou pod pervitinem. Na pervitin z dávek mají, že.......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.