Britka Scarlett jde do extrému: Chci největší prsa na světě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Britka Scarlett jde do extrému: Chci největší prsa na světě!

Za každou cenu chce být nejprsatější ženou světa!
Za každou cenu chce být nejprsatější ženou světa! (Foto Profimedia.cz)

Někdo chce být největší matematik, jiný touží ve velkém podnikat, Britka Scarlett pocházející z Londýna chce mít nejbujnější poprsí na světě! Zatím nosí jen obří protézu, ale i přes varování lékařů se chystá na operaci, díky níž se plastiková ňadra promění ve skutečnost.

Na poli estetické chirurgie rozhodně není nováček. Má za sebou už dvě zvětšení prsou, ale není spokojená s jizvami okolo bradavek, které jí po tomto zákroku zůstaly. Zároveň má pocit, že její současné implantáty nejsou dostatečně velké. Mají objem 500 cm³, ale ona chce 8x větší, čtyřlitrové! „Jak se říká: Jdi do toho ve velkém, anebo vůbec!“ prohlašuje odhodlaně. „Co se stane, když nafouknete příliš velký balon?“ snaží se jí dotazem pro děti varovat lékař Terry Dubrow a i blondýna Scarlett zná odpověď: „Praskne...“

Lékař jí trpělivě vysvětluje, jak by vložení tak obřích silikonových pytlů roztáhlo a ztenčilo její prsní tkáň a jí by pak praskala kůže a pronásledovaly ji záněty a infekce, ona se ale zatím nedala odradit a vzala si jen čas na rozmyšlenou...

Co na to Katie?

Zatím největší implantáty si do těla nechala vsadit zřejmě modelka Katie Price (45), která si při své 16. plastice prsou zvolila v prosinci velikost 2120 cm³.

Přečtěte si
Mirka Nová
24. 3. 2024 • 21:10

Je zarážející, jak někteří lidé jdou do extrémů ve jménu krásy. Scarlett by si měla uvědomit, že zdraví by mělo být vždy na prvním místě. Místo hledání největších prsou na světě by měla investovat do svého duševního i fyzického zdraví. Podle mě by se na plastické operace mělo chodit jen ze zdravotních důvodů. Já jsem byla nedávno na labioplastice zde http­s://ww­w.la­bioplas­tika-praha.cz/, po které se mi ulevilo od bolestí.

stoura
20. 9. 2023 • 11:33

Ta paní opravdu musí mít v té kebuli nas...o, tohle není normální.

hejhej
20. 9. 2023 • 10:11

Velká prsa, ale dutý mozek.

pravlast
20. 9. 2023 • 07:04

Ty melouny naplnit není takový problém,ale čím jí naplní dutinu mezi ušima?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.