Sandály na podpatku – módní must-have nejen na léto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sandály na podpatku – módní must-have nejen na léto

 (e-obuv.cz)

Pokud chcete jít letos s dobou, zakomponujte do svého botníku alespoň jedny sandály na podpatku. Ty jsou nejen stylové, ale také velmi pohodlné a navíc se hodí k nejrůznějšímu oblečení. Jestliže nejste zrovna módní guru, nezoufejte. Na následujících řádcích vám o sandálech povíme vše podstatné. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaký model sandálů na podpatku bude letos in? V letošní sezóně jsou in sandály na podpatku. Ty však mohou mít mnoho podob. V módě budou zejména kousky na vyšší platformě. Ty jsou nejen vysoce módní, ale také velmi pohodlné. In budou také kožené modely. Dámská obuv na podpatcích z pravé kůže je také tzv. udržitelná. Udržitelný způsob života v dnešních dnech propagují ty největší módní světové značky. Ženy tak mají z čeho vybírat. Na stylové kousky se můžete podívat např. na https://eobuv.cz/c/sandaly-na-podpatku.

Zde si vybere luxusní model obuvi na podpatcích i ta nejnáročnější z vás. Jestliže umíte chodit na vysokých jehlách, můžete vsadit i na sandály na úzkých podpatcích. Zde to už chce však opravdu i trochu cviku. Jinak si koledujete o nepříjemné faux pas. Letos budou v kurzu také semišové sandály. Broušená kůže si však žádá trochu jinou péči, než je tomu u hladkých kousků. Do výbavy si tak můžete pořídit i speciální gumu na semiš. Sandály z broušené kůže totiž nemají rády vlhkost a vodu.

Jaké barvy, vzory a motivy budou na sandálech na podpatcích v módě?

Aby byl váš outfit se sandály na podpatku dokonalý, měly by mít boty i trendy barvu. V letošní sezóně budou in dámské sandály na podpatcích v přírodních a v pastelových barevných tónech. Světle modré, krémové i oříškové sandály na podpatcích tak budou dobrou volbou. Nezapomeňte pak vaše boty barevně sladit i s vaší taškou nebo s batohem. Líbit se vám jistě budou i módní kabelky na Eobuv.cz. Zde si můžete vybrat trendy tašku ve zmíněných módních barevných odstínech. V módě budou i sandály pro ženy v bílém a v černém odstínu. Tyto barvy jsou univerzální a boty tak zapadnou i do tzv. kapsulového šatníku. Černé a bílé boty mají tu výhodu, že je lehce sladíte i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. V módě budou ty zvířecí. Vzory budou slušet i vaší obuvi na podpatcích. K té však pak volte už jen jednobarevné oděvy. Jak se v módě říká, méně znamená mnohdy více.

S jakým oblečením a doplňky kombinovat stylové sandály na podpatcích?

Abychom docílily perfektního outfitu, budeme muset sandály na podpatcích vkusně sladit i s oblečením a s módními doplňky. K sandálům na podpatcích se výborně hodí rifle s vysokým pasem. Vsadit můžete i na úzké legíny. Díky praktickému zúžení totiž vyniknou vaše boty na podpatcích v celé své kráse. Dámské sandály na podpatcích si rozumí i s šaty a se sukněmi. V módě budou plisované a trapézové modely sukní s vyšším pasem. Ten vás totiž opticky zúží a zároveň prodlouží. Co se týče módních doplňků, budou se vám k sandálům na podpatcích hodit malá psaníčka i hranaté kabelky. Volit můžete kousky s dekorativními prvky. In budou ty zlaté nebo stříbrné, které pak lehce sladíte i se svými třpytivými šperky. Ke koženým sandálům můžete vybírat i koženou tašku přes rameno nebo batoh z pravé kůže v urban stylu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.