Sázkami na sport přišli o hodně a... NATISKLI SI PENÍZE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Sázkami na sport přišli o hodně a... NATISKLI SI PENÍZE

Sázkami na sport přišli o peníze a dostali nápad
Sázkami na sport přišli o peníze a dostali nápad (Foto Policie ČR)

Dnes to bude sázka na jistotu. Jenže ouha, zase nic. Když dvojici tipařů na sportovní zápasy došly prachy, tak přestože se neznali, vymysleli na chlup stejný plán. Natiskli si peníze falešné.

Příběh účetního (28)

Účetní (28) hotelové sítě a několika státních organizací prohrál v hazardu všechno. Aby ztrátu zalepil, vyměnil z trezoru v práci české i euro bankovky v hodnotě 1,2 milionu korun za falzifikáty. Ty si vytiskl v druhém zaměstnání na profi tiskárně. Klec spadla při finanční kontrole, ta našla i faktury zakrývající další podvody.

Příběh dobrovolníka (25)

Druhý gambler (25), který má několik zaměstnání a ve volnu vede kroužky pro mládež, taky do sázení pořádně zahučel. Jak si pomoct? Věděl, že jeho babička má doma úspory 78 tisíc. Vyměnil je tedy za padělky. Žena část peněz darovala jinému příbuznému na dovolenou; že jde o papírky, odhalil směnárník. Kvůli zájmu kriminalistů o rodinu se podvodník sám udal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.