Skútr italských designérů je z bambusu: Můžete si měnit »karoserii« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Skútr italských designérů je z bambusu: Můžete si měnit »karoserii«

Řidič má dopředu jasno, že mu to bude slušet a vyslouží si obdiv okolí.
Řidič má dopředu jasno, že mu to bude slušet a vyslouží si obdiv okolí. (Foto Profimedia, ara)

Jak být ještě víc trendy než s tímhle elegantním kámošem? Jmenuje se Tom a právě teď se vyrábí v italském Turíně. V říjnu bude k mání za nějakých 35 tisíc, pokud si ho objednáte hned.

Pak už vás přijde o něco dráž, top verze bude za šedesát tisíc! Krom toho, že jde o roztomilý a vysoce designový kousek, skládací elektrický skútr Tom je také udržitelným výrobkem, neboť hliníkový rám je posílen bambusovou skořepinou a na výrobu je použito jen 10 % plastů.

Dostanete se s ním všude, po složení i do prostředků hromadné dopravy. Navíc aplikace v telefonu oznámí, kdy dochází baterka, kolik ještě ujedete kilometrů, kde všude jste jezdili a také polohu, kde se nachází, díky integrované GPS. To pro případ, že by vám ho chtěli ukrást nebo máte tolik starostí, že jste zapomněli, kde jste Toma nechali… Mezi další dobré vlastnosti Toma patří hydraulické kotoučové brzdy, odpružená vidlice s vinutými pružinami a systém plného osvětlení. Blinkry jsou samozřejmostí, taktéž nosič na tašku či jiné zavazadlo.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.