Smrt karlovarského lékaře na motorce! Opustil 2500 pacientů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrt karlovarského lékaře na motorce! Opustil 2500 pacientů

Při nehodě se zranili čtyři lidi. Pátý lékař střet nepřežil.
Při nehodě se zranili čtyři lidi. Pátý lékař střet nepřežil. (Foto – PČR)

Karlovarský praktický lékař Tomáš G.(†48), který měl na starosti 2500 pacientů, zemřel během tragické nehody tří motorek a osobního vozu u Královského Poříčí na Sokolovsku.

Nehodu zavinil řidič (54) se svým autem, za který připevnil přívěs na kterém převážel dvě lžíce od bagru. „V pravotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost, čímž došlo k rozkmitání přívěsu,“ říká policejní mluvčí Jan Bílek.

Auto pak dostalo smyk a smetlo postupně všechny projíždějící motorky i s jejich posádkami. Jeden dokonce do lžíce od bagru narazil. Lékař Tomáš G.podlehl svým zraněním na místě. Ostatní utrpěli středně těžká až těžká zranění.

Přečtěte si
Mirka Nová
28. 7. 2023 • 13:43

Nedávno mě neskonale zasáhlo, když mi zemřel milovaný syn. O pohřebném jsem ani na chvíli neuvažovala, jelikož to byla poslední věc, co jsem pro něj mohla udělat. Na internetových stránkách http­s://ww­w.poh­rebnis­luzba-helfi­.cz/kon­takty/­praha-2.html jsem si objednala pohřební službu Praha 2, kde mi pomohli uspořádat poslední rozloučení mého syna. Během tohoto smutného procesu jsem si znovu uvědomila, jak je vzácný každý okamžik strávený s našimi dětmi a jak důležité je jim ukazovat lásku, dokud jsou s námi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.